You are here:

E scandal la Rapid! Motivul şocant pentru care galeria nu a fost prezentă pe stadion la aniversarea a 101 ani

E scandal la Rapid! Motivul şocant pentru care galeria nu a fost prezentă pe stadion la aniversarea a 101 ani

Rapid

Comentarii

Rapidiştii au celebrat 101 ani de existenţă, dar sărbătoarea de pe stadion a fost făcută fără miezul dur al galeriei din Giuleşti.

Motivul pentru care galeria de la Rapid nu a fost prezentă pe stadion la aniversarea de 101 ani

Din sursele Orange Sport, se pare că ar fi vorbă despre o tensiune apărută între galeria Rapidului şi Dan Şucu, finanţatorul clubului. Concret, omul de afaceri din Giuleşti nu mai vrea să susţină financiar galeria formaţiei bucureştene, situatie care a produs o ruptură între cele două părţi.

Dacă pe vremea lui George Copos galeria Rapidului avea parte de sprijin inclusiv financiar din partea patronului, iată că Dan Şucu are o altă abordare acum.

Decizia finanţatorului i-a deranjat însă pe oamenii din conducerea galeriei, iar aceştia au preferat să nu fie prezenţi pe stadion la aniversarea de 101 ani, tocmai pentru a trage un semnal de alarmă şi a protesta astfel faţă de Dan Şucu.

„Ne-am reorientat!” Rapid renunţă la cel mai tare transfer al verii! Viorel Moldovan are alte variante: „Asta am înţeles!” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan, preşedintele de la Rapid, a confirmat faptul că Louis Munteanu nu mai intră în planurile clubului pentru un posibil transfer.

Deşi a fost principala ţintă atât pentru FCSB, cât şi pentru Rapid, iată că ambele cluburi au renunţat la fotbalistul celor de la Fiorentina. Viorel Moldovan a explicat clar că formaţia din Serie A are planuri serioase cu Louis Munteanu, motiv pentru care nu sunt şanse ca atacantul să revină în România.

Pentru a-i linişti pe fani, preşedintele giuleştenilor a confirmat că există şi alte variante foarte bune pentru Rapid, după ce Louis Munteanu a fost scos din calcule.

„Din câte am înţeles, Fiorentina are alte planuri cu el. Avem variante, ne-am orientat către altceva şi chiar avem variante foarte bune. Vom vedea dacă ajungem la un numitor comun”, a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan sucugalerierapid 

viewscnt
Articole similare