You are here:

OFICIAL | Nacho Fernandez o părăseşte pe Real Madrid după 23 de ani. Fostul căpitan al madrilenilor a semnat în Arabia Saudită

OFICIAL | Nacho Fernandez o părăseşte pe Real Madrid după 23 de ani. Fostul căpitan al madrilenilor a semnat în Arabia Saudită

Real Madrid

Comentarii

Nacho, fostul căpitan al echipei Real Madrid, şi-a oficializat transferul la Al Qadsiah din Arabia Saudită. El a semnat cu clubul saudit până în 2026.

Fundaşul central în vârstă de 34 de ani, care a câştigat 29 de trofee, inclusiv şase Ligi ale Campionilor, se va alătura noului său club după Campionatul European, la care participă cu echipa naţională a Spaniei. El a jucat 364 de meciuri la Real şi a marcat 16 goluri.

Nacho Fernandez, la Real Madrid in 2001

Povestea experimentatului fundaş central spaniol la Real Madrid a început în anul 2001. La vârsta de 11 ani, Nacho ajungea la grupele de juniori ale clubului madrilen. În 2009 şi-a făcut debutul pentru echipa secundă, iar în 2011 şi-a bifat prima apariţie pentru "Los Blancos", într-o victorie cu scorul de 6-3 împotriva celor de la Valencia, în La Liga, pe data de 23 aprilie 2011.

3.000.000 de euro este cota de piaţă a fundaşului în vârstă de 34 de ani. Pentru naţionala Spaniei, Fernandez a bifat 26 de prezenţe şi a cucerit trofeul UEFA Nations League.

 

 

Afla mai multe despre: real madridnacho fernandezal qadsiah 

viewscnt
Articole similare