You are here:

A fost coleg cu Gică Hagi şi are un mesaj pentru Ianis: ”Să mă ierte că spun asta. Tatăl lui a făcut lucruri extraordinare”

A fost coleg cu Gică Hagi şi are un mesaj pentru Ianis: ”Să mă ierte că spun asta. Tatăl lui a făcut lucruri extraordinare”

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi şi-a adus şi el contribuţia la calificarea României în optimile de finală de la EURO 2024, iar Ladislau Boloni (71 de ani) a vorbit despre acest aspect.

Boloni, opinie despre evoluţiile lui Ianis Hagi la EURO 2024: ”Nu ne putem aştepta de la el să facă ce a făcut Gică”

România a remizat cu Slovacia, 1-1, scor care a ajutat-o să termine pe primul loc Grupa E şi să se califice în optimile EURO 2024, fază în care va juca împotriva Olandei.

Golul României a fost marcat de Răzvan Marin, care a transformat un penalty obţinut de Ianis Hagi.

”Decarul” României la Europeanul din Germania a fost pentru prima dată titular la turneul final, dar a avut o contribuţie decisivă la calificarea naţionalei în fazele eliminatorii.

Ladislau Boloni a vorbit despre performanţa mijlocaşului de 25 de ani şi l-a comparat cu tatăl acestuia, Gică Hagi. Boloni şi Hagi senior au fost colegi la naţionala României la EURO 84.

”A jucat foarte puţin ca să îmi permit să dau o părere despre el. (…) De la Hagi aşteptăm mereu ceva extraordinar, pentru că tatăl lui a făcut lucruri extraordinare.

Din partea lui, aşteptăm tot timpul lucruri grele. De data aceasta, lucrurile grele nu au fost în bocancul lui. A fost util. În meciurile în care ai nevoie de curaj şi de tupeu, poate să fie interesant, dar să lăsăm treaba asta pentru Iordănescu.

Nu ne putem aştepta de la el să facă ce a făcut Gică Hagi. Să mă ierte că spun asta. Dar e foarte greu, chiar dacă este băiatul lui”, a declarat Boloni, confom Fanatik.

Ianis Hagi a adunat 37 de meciuri şi cinci goluri în tricoul primei reprezentative a României. Ladislau Boloni a bifat 102 şi 25 de goluri pentru naţionala ”tricoloră”.

Afla mai multe despre: ianis hagiechipa nationalagica hagiromaniaeuro 2024ladislau boloni 

viewscnt
Articole similare