You are here:

Golgheterul EURO 2024, transfer important la o echipă din Champions League. A rupt plasele pentru echipa lui Boloni, în sezonul trecut

Golgheterul EURO 2024, transfer important la o echipă din Champions League. A rupt plasele pentru echipa lui Boloni, în sezonul trecut

EURO

Comentarii

Georges Mikautadze, singurul jucător de la EURO 2024 cu trei goluri marcate, este pe cale să prindă un nou transfer important.

Internaţionalul georgian este unicul fotbalist de la acest turneu final care a încheiat faza grupelor cu trei goluri înscrise. Fotbalistul celor de la Metz este golgheterul competiţiei, la finalul fazei grupelor. Fotbalistul transferat la Ajax în sezonul trecut a avut parte de o scurtă perioadă dezastruoasă petrecută la Amsterdam.

Golgheterul lui Boloni, transfer direct în UEFA Champions League

A revenit la Metz şi a devenit golgheterul echipei în Ligue 1, însă golurile sale nu au suplinit pentru prestaţiile modeste ale coechipierilor săi, iar Metz, cu Ladislau Boloni pe bancă, a retrogradat în Ligue 2. Mikautadze are şansa să revină în Ligue 1, la o echipă care va evolua în UEFA Champions League, în sezonul viitor. Este vorba de AS Monaco, echipa care a încheiat pe locul doi în sezonul precedent.

Conform jurnalistului italian Fabrizio Romano, Mikautadze s-a înţeles deja în ceea ce priveşte contractul său cu gruparea monegască, iar următorul pas este găsirea unui numitor comun în ceea ce priveşte suma de transfer, între Metz şi Monaco. Georges Mikautadze a fost golgheterul celor de la Metz în ultimul sezon petrecut în Ligue 2.

15.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului în vârstă de 23 de ani, conform transfermarkt.com. Cel mai probabil, aceasta va creşte exponenţial la finalul parcursului Georgiei la EURO 2024.

Afla mai multe despre: euro 2024georges mikautadze. metzmonacogeorgialaszlo boloni 

viewscnt
Articole similare