You are here:

”Are bani Dan Şucu”. Florin Niţă, ”visul” patronului de la Rapid pentru următorul sezon: ”De ce nu?” | EXCLUSIV

”Are bani Dan Şucu”. Florin Niţă, ”visul” patronului de la Rapid pentru următorul sezon: ”De ce nu?” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Florin Niţă, portarul echipei naţionale de fotbal a României, este dorit insistent de Rapid Bucureşti, club cu aspiraţii la titlu în Superliga României.

Valeriu Iftime, despre şansele ca Niţă să ajungă în Giuleşti

Portarul echipei naţionale a făcut un EURO excepţional până acum, el fiind unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României. Deşi Horaţiu Moldovan a închis poarta ţării noastre în preliminarii, iată că Edi Iordănescu a fost inspirat pentru Campionatul European, aici unde a mers pe mână lui Florin Niţă, goalkeeper-ul de la Gaziantep.

Acesta a oferit multe momente de magie în poarta tricolorilor, iar prestaţiile sale din meciurile cu Ucraina, Belgia şi Slovacia îi vor deschide multe uşi după încheierea turneului din Germania.

Cei de la Rapid sunt interesaţi de serviciile lui Florin Niţă, iar patronul Dan Şucu este hotărât să-i ofere un salariu foarte mare goalkeeper-ului pentru a-l convinge să semneze cu formaţia din Giuleşti.

Valeriu Iftime este de părere că există şanse ca Niţă să ajungă în Giuleşti: ”Are bani domnul Şucu”.

”De ce nu? Totul e pe bani, are bani domnul Şucu, n-are altă oferă Niţă, la Rapid este o onoare să joci, mai ales la pretenţiile pe care le emite astăzi Rapidul, de a câştiga campionatul şi de a se bate pentru campionat, un club cu o atmosferă extraordinară, oricărui fotbalist nu i-ar displace să joace la Rapid, dar depinde de bani”, a declarat Valeriu Iftime pentru Orange Sport. 

Pana acum, Rapid i-a transferat pe Jakub Hromada (mijlocaş, 28 de ani), Luka Gojkovic (mijlocaş, 24 de ani) şi Cristi Manea (fundaş, 26 de ani).

Rapid mai este interesată şi de fundaşul central Adrian Rus de la Pisa.

Afla mai multe despre: valeriu iftimeniţărapid 

viewscnt
Articole similare