You are here:

Farul Constanţa şi-a prezentat echipamentul principal pentru noul sezon! Tricourile în care vor debuta jucătorii la meciul cu Unirea Slobozia

Farul Constanţa şi-a prezentat echipamentul principal pentru noul sezon! Tricourile în care vor debuta jucătorii la meciul cu Unirea Sloboziagalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa şi-a prezentat noul echipament pentru partidele de pe teren propriu.

"Marinarii" vor debuta în noile echipamente la partida din prima etapă a Superligii, meciul cu Unirea Slobozia, partidă ce se va disputa vineri, 12 iulie, de la ora 18:30.

Farul debutează pe teren propriu în noul sezon

Suporterii constănţenilor sunt aşteptaţi la partida de debut în noul sezon, de pe teren propriu. În jur de 700 de bilete mai sunt disponibile, cu două zile înainte de partida de pe Stadionul Central al Academiei Hagi, de la Ovidiu. Farul revine la combinaţia de alb şi albastru pentru echipamentul principal, în comparaţie cu echipamentul purtat în sezonul trecut, în care albastrul era combinat cu negru.

Farul a încheiat pe locul patru în sezonul precedent şi s-a aflat într-o luptă pentru locurile care duc în preliminariile cupelor europene, dar rezultatele de pe final de sezon nu le-au permis "marinarilor" să termină pe podium. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: farul constantafarulgica hagi 

viewscnt
Articole similare