You are here:

Federaţia franceză a anunţat ce se întâmplă cu Didier Deschamps după eliminarea de la EURO 2024: "Asta vom face"

Federaţia franceză a anunţat ce se întâmplă cu Didier Deschamps după eliminarea de la EURO 2024: "Asta vom face"
Comentarii

Selecţionata Franţei a fost eliminată de Spania în semifinalele Campionatului European din Germania.

Didier Deschamps, selecţionerul care a contribuit enorm la obţinerea titlului mondial în 2018, pentru naţionala "cocoşului galic", a suferit o nouă eliminare în ultimele faze ale unui turneu final.

Deschamps s-a calificat în semifinalele EURO 2024 fără ca jucătorii săi să înscrie un gol din acţiune. Primul gol de acest fel a venit chiar în partida cu Spania, pierdută de francezi cu scorul de 2-1.

Şeful federaţiei franceze de fotbal, Philippe Diallo, a anunţat ce va urma pentru Didier Deschamps la naţionala Franţei şi care sunt următorii paşi pentru aceasta.

"Nu văd niciun motiv să ne punem semne de întrebare în legătură cu înţelegerea sa. Rezultatele din trecut vorbesc în favoarea sa, iar obiectivele au fost deja îndeplinite. Didier îşi va continua parcursul, vom analiza în detaliu în următoarele zile şi vom deduce ce ne-a lipsit în această semifinală şi ce ne-ar fi permis să mergem şi mai departe.", a declarat Philippe Diallo, pentru L'Equipe.

Franţa va înfrunta Belgia şi Italia în luna septembrie, în cadrul grupei din UEFA Nations League. Belgia a fost prima echipă din fazele eliminatorii pe care Franţa a reuşit să o învingă, în faza optimilor de finală.

Afla mai multe despre: euro 2024frantadidier deschamps 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul