You are here:

Mbappe a izbucnit după ce Franţa a ratat finala EURO 2024 în faţa Spaniei! "Eu nu am fost bun. Mă voi pregăti să încep o nouă viaţă"

Mbappe a izbucnit după ce Franţa a ratat finala EURO 2024 în faţa Spaniei! "Eu nu am fost bun. Mă voi pregăti să încep o nouă viaţă"
Comentarii

Kylian Mbappe şi selecţionerul Didier Deschamps au oferit primele reacţii, după ce Franţa a fost eliminată în semifinala EURO 2024 de Spania.

Primele reacţii din tabăra franceză, după ce Spania s-a calificat în finala EURO 2024

Spania este prima finalistă de la EURO 2024, după ce a învins, marţi, în semifinale, cu scorul de 2-1, selecţionata Franţei.

Spania, care a câştigat titlul european în 1964, 2008 şi 2012, s-a impus prin golurile marcate de Lamine Yamal (21) şi Dani Olmo (25), în timp ce pentru Franţa a punctat Kolo Muani (9).

La final, Mbappe, care va juca la Real Madrid din sezonul următor, a fost categoric. 

”În fotbal, eşti bun sau nu eşti bun. Eu nu am fost bun. E un EURO ratat pentru mine. Voiam să fiu campion european.

Voi merge în vacanţă acum, mă voi odihni, îmi va face bine, apoi mă voi pregăti să încep o nouă viaţă. Sunt multe de făcut”, a declarat Kylian Mbappe, citat de jurnalistul Fabrizio Romano.

Selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, a încercat să găsească explicaţii pentru durerea francezilor, din seara nefericită de la Munchen. 

"Spania ne-a pus dificultăţi pentru că a fost superioară în măiestrie. Am încercat până la final, dar Spania a fost echipa care lăsase cea mai bună impresie în acest turneu şi în această seară şi-a arătat toate calităţile

Am întârziat puţin. Cu siguranţă am avut mai puţin suflu şi prospeţime, ceea ce a dus la risipă tehnică, în special în construcţia jocului”, a declarat Didier Deschamps, conform leparisien.fr.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Afla mai multe despre: spania frantambappe frantafinala euro 2024 

viewscnt
Articole similare