You are here:

Marius Şumudică a dezvăluit ultima ofertă primită: „Alaltăieri a venit, dar m-am gândit că este un pas în spate pentru mine!”

Marius Şumudică a dezvăluit ultima ofertă primită: „Alaltăieri a venit, dar m-am gândit că este un pas în spate pentru mine!”

Fotbal

Comentarii

Marius Şumudică a refuzat o ofertă de la o echipă puternică din Iran, preferând să aştepte variante mai bune.

Marius Şumudică a refuzat o ofertă din Iran! Care este motivul pentru care antrenorul nu a acceptat 

Prezent la nunta lui Denis Drăguş în calitate de naş, Marius Şumudică a ţinut să ofere detalii şi despre cariera sa de antrenor. Liber de contract după plecarea de la Gaziantep, Marius Şumudică a dezvăluit că a primit o ofertă interesantă din partea unei echipe de top din Iran.

Totuşi, tehnicianul român a refuzat propunerea, considerând că un angajament în Iran ar reprezenta un pas în spate în cariera sa de antrenor.

„Mi-aş dori să mai lucrez cu Drăguş, în Turcia cred că mai pot să lucrez cu el, dar în primele cinci campionate e greu să ajungi. Alaltăieri am avut ofertă, dar am refuzat-o, că era din Iran şi n-am vrut să plec în Iran. Respect Iranul, respect tot, dar am crezut pentru mine că e un pas în spate, deşi erau calificaţi în Champions League al Asiei şi n-am vrut.

Sper să am şansa să lucrez iar cu foşti jucători de-ai mei. Şumudică nu se opreşte aici şi e responsabilitatea mea să iau români oriunde merg. Şi în staff am cinci oameni din România”, a spus Marius Şumudică.

Formaţia la care a făcut referire Marius Şumudică este fie Persepolis, campioana din Iran, fie FC Esteghlal, vicecampioana din Iran, ele fiind formaţiile cu drept de participare în Liga Campionilor Asiei.

Ce a spus Denis Drăguş despre Marius Şumudică, antrenorul care l-a ajutat la Gaziantep

Şumudică este unul dintre cei mai importanţi antrenori din cariera mea pentru că atunci când nimeni nu mai credea m-a ajutat şi mi-a dat încrederea de care orice jucător are nevoie.

Pentru mine Şumudică este o persoană care a însemnat mult şi care o să însemne mereu mult pentru că mi-a redat şansa să joc şi să particip la acest European”, a spus Denis Drăguş, în exclusivitate pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: marius sumudicaofertaantrenor 

viewscnt
Articole similare