You are here:

"Ei vor fi pe primul loc". Basarab Panduru a numit podiumul din Superliga. Unde le-a clasat pe FCSB şi Rapid

"Ei vor fi pe primul loc". Basarab Panduru a numit podiumul din Superliga. Unde le-a clasat pe FCSB şi Rapid

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru a numit podiumul noului sezon din Superliga. Fostul internaţional român crede că FCSB îşi va repeta performanţa reuşită în stagiunea precedentă.

Fostul internaţional consideră că lupta la titlu se va da între FCSB şi CFR Cluj. Revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj este un argument important în favoarea ardelenilor în duelul de la distanţă cu FCSB.

Însă, plecările lui Karlo Muhar şi Philip Otele pot cântări şi ele în ceea ce priveşte clasarea clujenilor în sezonul care va debuta cu partida Farul - Unirea Slobozia, pe data de 12 iulie. În ceea ce priveşte locul trei, Panduru crede că Rapid, Universitatea Craiova şi Farul se pot bate pentru a completa podiumul din Superliga.

Basarab Panduru: "FCSB pe primul loc"

"FCSB primul loc. CFR-ul pe doi mai mult pentru că a venit Petrescu, au pierdut şi ei jucători, nu prea ştim cine a venit, Otele este o pierdere, 18 goluri, nu mai spun şi de Muhar cu zece goluri, au mai dat şi pase, acolo nu prea poţi să le pui, dar pentru că e Petrescu acolo şi pentru că a câştigat campionate. Nu ştiu pe 3 cine ar putea să fie, Craiova, Rapid, cam tot echipele astea, nu prea ştii nimic de Farul.", a declarat Basarab Panduru, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: basarab pandururapidfcsbcfr clujuniversitatea craiovafarulsuperliga 

viewscnt
Articole similare