You are here:

Şumudică a făcut spectacol la nunta fotbalistului român! "Îl iubesc! Vă spun adevărul. E de primele cinci campionate ale Europei"

Şumudică a făcut spectacol la nunta fotbalistului român! "Îl iubesc! Vă spun adevărul. E de primele cinci campionate ale Europei"

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică şi-a arătat ataşamentul faţă de un alt fotbalist. În această vară, antrenorul a acceptat să fie părinte spiritual pentru Denis Drăguş, atacantul român abia revenit de la EURO 2024. De la nunta atacantului român, tehnicianul a făcut câteva declaraţii speciale.

Naşul Marius Şumudică, declaraţii de afecţiune faţă de Denis Drăguş: "Îl iubesc. E jucător de primele cinci campionate ale Europei"

Denis Drăguş a dezvăluit, pentru Orange Sport, că i-a propus lui Marius Şumudică să-i fie naş încă din perioada Gaziantep. Antrenorul a ezitat, pentru a nu fi interpretări, însă după plecarea antrenorului de la echipa din Turcia a dat curs. 

Din postura de părinte spiritual, Marius Şumudică a avut câteva declaraţii speciale pentru Denis Drăguş, la nunta acestuia, care a avut loc miercuri seara. 

"Eu sunt părintele multor fotbalişti din fotbalul românesc, da. Am avut şansa să cunosc un băiat extraoardinar, mi-a fost aproape la Gaziantep şi a fost plăcerea lui, i-a fost şi ruşine să mă întrebe. Eu n-aş fi vrut să fac lucrul ăsta, că în fotbal se interpretează, dar ţin prea mult la el, face parte din familia mea, făcea parte dinainte, că toţi românii antrenaţi i-am ţinut aproape. Denis este ceva aparte, un băiat de un caracter deosebit. Mereu îmi spune că doar datorită mie a ajuns unde a ajuns, dar nu e adevărat. E meritul lui în primul rând. Ok, a dat peste un antrenor care mereu a crezut în jucătorii români şi tot timpul am luat jucători români, că ştiu ce pot da.

L-am trecut pe buletin acum lângă copilul meu, sunt ca tatăl lui, el e ca băiatul meu. Mă bucur că sunt alături de familia lui frumoasă, casă de piatră şi pe plan profesional sunt convins că n-a arătat potenţialul lui şi sunt covins că e jucător de primele cinci campionate ale Europei. E convingerea mea, că ştiu ce vorbesc, ce am antrenat şi de fiecare dată în proporţie de 90% din ce am spus s-a advererit. 

Trabzonspor e ca Rapid, Universitatea Craiova, dar ştiu ce poate Denis, l-au cumpărat, i-au făcut un salariu bun pe patru ani. Trabzon mereu a vândut, au plecat jucători în Anglia, Germania. Este tânăr, a făcut 25 de ani, era la mine acasă de ziua lui şi cred că se va impune. Nu e jucător de Turcia, e un jucător de un campionat mai puternic, deşi aţi văzut unde a ajuns Turcia la EURO. E un campionat puternic. 

Sara, fiica mea, e naşa fetiţei lor, eu sunt naşul de cununie. Sunt oameni deosebiţi. Eu n-am ştiut, am citit în presă că el a înfiat multe fetiţe, a botezat multe fetiţe, pe unele le-am văzut aici. Adică e un tip sufletist, un băiat extraoardinar. 

Mi-a fost foarte greu să lucrez cu el... Alibec şi Budescu sunt pistol cu apă, vă spun sincer. Am reuşit şi e cea mai mare bucurie a mea şi am scos de la el maximum. Este un tip căruia greu îi intri la suflet, îi spuneam azi ceva şi mâine făcea altceva. 

Să vă spun adevărul. Îl iubesc! Mi-a intrat la suflet şi făceam orice sacrificiu pentru el", a declarat Marius Şumudică

Denis Drăguş a dezvăluit ce artişti are la nuntă

Atacantul abia transferat la Trabzonspor a recunoscut că nu a făcut pregătiri pentru nuntă, întrucât România a fost eliminată de la EURO 2024 abia pe 2 iulie, după meciul cu Ţările de Jos. 

"E cea mai frumoasă vară din viaţa mea. Cu Şumi deja avem o relaţie specială, m-a ajutat foarte mult şi îi mulţumesc. Speram să schimb data nunţii, de aceea nici nu am pregătit nimic, abia după meciul cu Olanda am făcut pregătiri de nuntă, m-am gândit să mergem mai departe la EURO. Îmi doresc şi un băiat, să fim sănătoşi, că e cel mai important. 

Theo Rose va cânta, Adi de la Vâlcea, care a fost alături de noi, mai e Feli, despre care nu ştie soţia mea (n.r. - râde)", a declarat atacantul României. 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicadenis dragusmarius sumudica nas denis dragus 

viewscnt
Articole similare