You are here:

Carragher a spus doar două cuvinte despre penalty-ul primit de Anglia cu Olanda şi a uimit! Verdict neaşteptat în semifinala EURO 2024

Carragher a spus doar două cuvinte despre penalty-ul primit de Anglia cu Olanda şi a uimit! Verdict neaşteptat în semifinala EURO 2024galerie foto
Comentarii

Fostul fotbalist important al Angliei, Jamie Carragher (46 de ani), a oferit un verdict surprinzător din poziţia sa de expert, în privinţa penalty-ului primit de naţionala lui Gareth Southgate, în semifinala de EURO 2024 cu Ţările de Jos.

Jamie Carragher, fostul fundaş important al Angliei, spune că nu a fost penalty în semifinala cu Olanda, la EURO 2024

A doua finalistă de la EURO 2024 se decide miercuri, în meciul Ţările de Jos - Anglia. Meciul a început de la 22.00, la Dortmund, live text pe Orangesport.ro. 

Meciul a fost arbitrat de la centru de germanul Felix Zwayer, ajutat la cele două linii de conaţionalii săi, Stefan Lupp şi Marco Achmuller, iar rezervă a fost Daniel Siebert. În camera VAR s-au aflat Bastian Dankert, Christian Dingert şi Marco Fritz.

Iar brigada a avut de muncă încă din prima repriză. Xavi Simons a marcat superb în minutul 7. Atunci, mijlocaşul batav a avansat cu mingea până la 25 de metri şi a tras în vinclu pentru una dintre reuşitele frumoase ale turneului final din Germania. 

Anglia a egalat 11 minute mai târziu, după o fază la care VAR a intervenit. 

Harry Kane a tras din careul advers, dar a fost contrat cu piciorul de Dumfries. Fundaşul olandez a ridicat talpa pentru a bloca mingea trimisă de atacant, însă a ratat mingea. 

Centralul Felix Zwayer n-a acordat iniţial lovitură de pedeapsă, dar a fost chemat de arbitrii din camera VAR pentru a revedea faza. În cele din urmă s-a acordat penalty şi Kane l-a transformat. 

Experimentatul Jamie Carragher a intervenit imediat şi părerea sa a fost că lovitura de pedeapsă a fost acordată greşit: "Niciodată penalty!", a transmis fostul fundaş engelez care acum activează ca expert. 

Părerea a fost împărtăşită de Lee Dixon, comentator ITV: "Sunt mulţumit. Nu mă înţelegeţi greşit, dar trebuie să te lupţi pentru minge. Nu cred că e penalty, dar nu-mi pasă". 

În finală, câştigătoarea va evolua în compania Spaniei, care a învins Franţa, scor 2-1.

Suporterii pot urmări toate meciurile turneului final Euro 2024, în direct, în Parcul Titan, pe Insula Euro! In fiecare seară, un DJ va întreţine atmosfera pe insulă. Pe 14 iulie, la ora 21 00,  inaintea marii finale UEFA Euro 2024, va concerta Mario Fresh.

Evenimentul este susţinut de Betano si Hidroelectrica.

Afla mai multe despre: jamie carragherjamie carragher angliaanglia olandasemifinala euro 

viewscnt
Articole similare