You are here:

VIDEO | Show la nunta lui Drăguş! Parodie marca Florinel Coman şi Denis Alibec: "Uite, mamă, m-am întâlnit cu domnul de mate"

VIDEO | Show la nunta lui Drăguş! Parodie marca Florinel Coman şi Denis Alibec: "Uite, mamă, m-am întâlnit cu domnul de mate"

Echipa națională

Comentarii

Câţiva dintre colegii din echipa naţională a României s-au întâlnit la nunta lui Denis Drăguş, cel care a organizat evenimentul cu patru zile înainte de nunta lui Ianis Hagi. Florinel Coman şi Denis Alibec s-au distrat şi au publicat un video pe Instagram.

Florinel Coman şi Denis Alibec s-au filmat la nunta lui Denis Drăguş

Nunta lui Denis Drăguş a fost motiv de bucurie pentru Marius Şumudică, cel care i-a făcut câteva declaraţii de afecţiune atacantului României.

Alexandru Băluţă, Florinel Coman, Denis Alibec, Radu Drăguşin şi Nicolae Stanciu au onorat invitaţia şi i-au fost alături lui Denis Drăguş, care trece printr-o perioadă frumoasă a vieţii. 

La câteva ore de la startul nunţii, Florinel Coman a publicat un video pe Instagram în care apar colegii său din lot. 

Florinel Coman şi Denis Alibec s-au filmat în timp ce reproduc un scenariu care circulă în sociale media, iar zâmbetel nu au lipsit. 

"Uite, mamă, sunt la nunta lui Denis. M-am întâlnit cu domnul director (n.r. - Nicuşor Stanciu) şi cu domnul de mate (n.r. - Denis Alibec)", a spus Florinel Coman. 

Denis Alibec a intrat în jocul colegilor de la naţională şi, cu ochelarii pe ochi, a luat cuvântul: "Bună ziua, domană. Să ştiţi că băieţii au fost foarte cuminţi. Se pricep la fizică şi mai au puţin şi-l depăşesc pe Einstein, mai ales domnul Florinel Coman". 

Filmarea s-a închis în timp ce jucătorii care tocmai s-au întors de la EURO 2024 se amuză pe seama scenariului. 

Video: Instagram 7coman_

Afla mai multe despre: denis alibecflorinel comandenis dragusnunta denis dragus 

viewscnt
Articole similare