You are here:

Cristi Balaj spune că FCSB s-a interesat de un titular de la CFR Cluj! A anunţat şi un transfer tare: "Îşi doreşte să vină aici, nu doar că şi-a dat acordul"

Cristi Balaj spune că FCSB s-a interesat de un titular de la CFR Cluj! A anunţat şi un transfer tare: "Îşi doreşte să vină aici, nu doar că şi-a dat acordul"

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, a dezvăluit că Panagiotis Tachtsidis a avut o discuţie cu FCSB în această vară.

Panagiots Tachtsidis, fostul mijlocaş al celor de la AS Roma, anunţase în luna aprilie a acestui an că nu îşi mai doreşte să continue la CFR Cluj, însă venirea lui Dan Petrescu a cântărit mult în decizia grecului de a rămâne în Gruia.

Prestaţiile lui Tachtsidis au crescut de la meci la meci şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi interi din Superliga. După meciul cu Rapid din Giuleşti, în care Tachtsidis a dat o pasă superbă de gol, Dan Petrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorului său.

FCSB a discutat cu vedeta de la CFR Cluj! Cristi Balaj a făcut dezvăluirea: ”A avut oferte generoase”

”A avut oferte mult mai generoase decât cele de la CFR Cluj, la un moment dat îşi dorea să plece la o altă echipă.

Chiar el ne-a spus, spunea că inclusiv cei de la FCSB au întrebat dacă ar dori să meargă la ei. Nu m-aş mira pentru că este un jucător de calitate, de la el am aflat. Are o inteligenţă aparte, e cel mai bun mijlocaş ofensiv din Liga 1.

Înainte de toate, Tachtsidis are o inteligenţă care îi va permite să rămână în fotbal. Poate să fie şi antrenor, poate să fie şi în conducerea unui club. E un jucător cu care poţi discuta, iar atunci când vorbeşti cu el despre un contract nu stă foarte mult timp, citeşte şi nu are nevoie de impresar.

Îţi oferă şi acea recunoştinţă a încrederii când nu se apleacă foarte mult pe anumite documente, îţi dă dovada că are încredere în tine şi te obligă să ai acelaşi tratament faţă de el.”, a declarat Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Cristi Balaj a anunţat ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu: ”El vrea să vină la CFR”

”Mie îmi place să vorbesc de transferuri după ce s-au materializat. Dar, din cauza faptului că a apărut în mass-media informaţii şi de la finanţator, care nu întâmplător a avut acele afirmaţii, ştiu pe ceea ce se bazează, şanse există.

S-au lansat discuţii, s-au lansat sume, există posibilitate şi disponibilitate. El vrea să vină la CFR. E un mediu propice, Dan Petrescu demonstrează că introduce jucători tineri. Îşi doreşte să vină la CFR, nu că şi-a dat acordul de principiu.

A apărut această poveste a regulii Under 21, iar noi am muncit ca şi pe viitor să avem soluţii pentru echipă. Din acest punct de vedere stăm bine, atât timp cât începem şi jucăm pe tot parcursul partidei cu cel puţin doi jucători Under 21”, a adăugat Balaj.

 

Afla mai multe despre: superligarapidcfr 

viewscnt
Articole similare