You are here:

Reacţia cehilor după ce au aflat că FCSB poate fi adversara celor de la Sparta Praga, în preliminariile UEFA Champions League

Reacţia cehilor după ce au aflat că FCSB poate fi adversara celor de la Sparta Praga, în preliminariile UEFA Champions League
Comentarii

FCSB va întâlni câştigătoarea "dublei" dintre Shamrock Rovers şi Sparta Praga în turul trei al preliminarilor din UEFA Champions League, dacă va reuşit să treacă de campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

Campioana României a avut parte de ghinion la tragerea la sorţi pentru turul trei al preliminariilor UEFA Champions League. În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, adversara din turul doi, FCSB va întâlni câştigătoarea "dublei" dintre Shamrock Rovers şi Sparta Praga.

Jurnaliştii cehi au analizat potenţialul duel împotriva celor de la FCSB, în condiţiile în care Shamrock Rovers, campioana Irlandei, pleacă cu a doua şansă în duelul împotriva cehilor.

FCSB, învingătoare la ultimul duel împotriva cehilor de la Sparta Praga

Cehii nu au uitat de duelurile pe care FCSB le-a disputat împotriva echipelor de top ale campionatului Cehiei din ultimii ani. "Roş-albaştrii" au reuşit să obţină victorii împotriva unor cluburi precum Viktoria Plzen şi Sparta Praga, în preliminariile competiţiilor europene, în urmă cu câteva sezoane.

"Lupta dintre campioana din România şi cea din Israel nu are o favorită clară. FCSB, fosta Steaua Bucuresti, a avut multe lupte cu cluburile cehe. În 2016, în aceeaşi fază a preliminariilor din Liga Campionilor, echipa din România a eliminat Sparta după un egal, 1-1, la Praga şi o victorie pe teren propriu, 2-0.

Ultima dată când FCSB s-a confruntat cu un adversar ceh a fost în urmă cu patru ani, când a pierdut cu Liberec, 0-2, în preliminariile Europa League, dar din cauza infecţiei cu coronavirus din echipă, a început într-o formulă considerabil slăbită", au scris jurnaliştii de la isport.cz.

În cazul în care va trece de Maccabi Tel Aviv, FCSB va disputa cele două partide împotriva campioanei Cehiei pe 6/7 august, respectiv 13 august.

Afla mai multe despre: uefa champions leaguemaccabi tel avivfcsbsparta praga 

viewscnt
Articole similare