You are here:

Ce echipă de start pregăteşte FCSB cu Maccabi Tel Aviv, în preliminariile Champions League: "Cu Oţelul nu folosim jucătorii pentru retur"

Ce echipă de start pregăteşte FCSB cu Maccabi Tel Aviv, în preliminariile Champions League: "Cu Oţelul nu folosim jucătorii pentru retur"

FCSB

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru cel mai important meci al sezonului până în acest moment. Cu Maccabi Tel Aviv, campioana României vrea să-şi asigure un scor bun pentru retur, iar meciul cu Unirea Slobozia a fost prilejul pentru a-i aduce pe jucători la un nivel potrivit pentru primul meci al turului II preliminar Champions League.

Indiciu despre echipa de start a FCSB cu Maccabi Tel Aviv. Cum poate arăta: "Trebuie să ai ritm"

FCSB are două puncte în Superliga, după 1-1 cu U Cluj şi 2-2 cu Unirea Slobozia, însă miza campioanei este în dubla cu Maccabi Tel Aviv, din turul secund preliminar Champions League. 

La start de sezon, echipele încearcă să intre în ritmul de joc potrivit, iar meciul cu Unirea Slobozia a fost un moment bun pentru a le creşte nivelul celor care pot fi titulari cu campioana din Israel. Doar Alexandru Musi ar putea lipsi din primul 11 la meciul care are loc marţi, de la 20:30, pe Stadionul Steaua. 

"Trebuie să ai ritm. Problema era în felul următor. Marţi jucasem cu Virtus, nu era meci de fotbal. Să bagi prima echipă cu Virtus şi după... Trebuie să ai ritm, să ştii în mare cu cine joci. 

Nici schimbarea lui Nana cu Creţu n-a fost foarte inspirată. Ştii cum e la Creţu? Ghinionul a fost că a centrat de pe tuşă şi a dat senzaţional. Că l-a lăsat Creţu să centreze... Da, mai laşi adversarul să centreze. 

Normal că suntem supăraţi cu două puncte în două meciri şi ne aşteaptă marţi meciul cu Maccabi, meciul cu Galaţi între meciurile cu Maccabi şi probabil n-o să folosim jucătorii care vor evolua miercurea următoare la Budapesta (n.r. - în returul cu Maccabi Tel Aviv)", a declarat Mihai Stoica, pentru Prima Sport. 

  • Cum poate arăta FCSB la primul meci cu Maccabi Tel Aviv: Târnovanu – Antwi, Dawa, Ngezana, Radunovic – Şut, Lixandru – Ştefănescu, Olaru, Băluţă – D. Popa
  • Primul 11 al FCSB cu Unirea Slobozia : Târnovanu - Antwi, Dawa, Ngezana, Radunovic - Lixandru, Şut - Ştefănescu, Olaru, Musi - Popa

Brigadă din Ungaria la meciul FCSB - Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

Meciul FCSB - Maccabi Tel Aviv, care se va disputa, marţi, în prima manşă din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, va fi arbitrat de o brigadă din Ungaria, cu Gergo Bogár la centru.

Bogar va fi ajutat la cele două linii de Theodoros Georgiou şi Balázs Szalai. Rezervă va fi Csaba Pintér.

 

Afla mai multe despre: fcsb maccabi tel avivfcsb preliminarii champions league 

viewscnt
Articole similare