You are here:

Gâlcă, discurs neaşteptat. Ambiţios, antrenorul Craiovei îi cere lui Rotaru transferuri noi: ”Asta mă supără”

Gâlcă, discurs neaşteptat. Ambiţios, antrenorul Craiovei îi cere lui Rotaru transferuri noi: ”Asta mă supără”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a tras concluziile după meciul câştigat cu UTA Arad.

Cei de la Universitatea Craiova au învins sâmbătă, pe teren propriu, pe UTA Arad, scor 4-2, într-un meci din etapa a doua a Superligii.

A fost prima victorie a oltenilor în noul sezon din campionat, în timp ce arădenii rămân fără succes în competiţia internă.

Reacţia lui Gâlcă, după prima victorie a Craiovei în acest sezon

La finalul meciului, Costel Gâlcă a reacţionat şi a mai cerut transferuri la echipă. Totodată, antrenorul Craiovei a vorbit şi despre golul lui Baiaram.

”A fost greu. Am avut multe acţiuni pe care am putut să le finalizăm şi să le concretizăm în gol. Mulţumit aşa în general, dar cum am spus, cred că mai avem nevoie de ceva jucători pentru a fi la alt nivel. 

Dacă vrem să ne batem cu adevărat la campionat, la cupă, la Conference League, avem nevoie de lot, pentru că e lung campionatul şi sunt multe meciuri. Avem nevoie de jucători de calitate.

L-am întrebat pe Baiaram dacă poate să reziste 20 de minute. A intrat bine. A fost o inspiraţie că a intrat şi că a marcat. Pentru încrederea lui e important să revină la un nivel cât mai bun.

Echipa a făcut un joc destul de bun, dar au fost şi momente când nu am controlat meciul. Asta mă supără. Vreau ca echipa mea să controleze meciul. Maribor e o echipă foarte bună. Au jucat mult mai bine decât Botev Plovdiv”, a declarat Gâlcă, după meci.

În urma acestui rezultat, Craiova are patru puncte în clasament, în timp ce UTA Arad rămâne doar cu punctul obţinut din meciul cu Rapid (1-1).

Afla mai multe despre: craiovacostel galcasuperliga 

viewscnt
Articole similare