You are here:

”Neputincioşi”. Startul fals al FCSB-ului în campionat, analizat de presa din Israel: ”Rămâne fără victorie în campionat”

”Neputincioşi”. Startul fals al FCSB-ului în campionat, analizat de presa din Israel: ”Rămâne fără victorie în campionat”

FCSB

Comentarii

FCSB are în faţă marea dublă cu Maccabi Tel Aviv în drumul campioanei României spre visul numit grupele Ligii Campionilor.

FCSB va juca împotriva lui Maccabi Tel Aviv, campioana din Israel, marţi, de la ora 20:30, în prima manşă a turului al doilea preliminar din Champions League.

Totuşi, campioana României are moralul uşor afectat după ce a început sub aşteptări noul sezon din campionat, cu doar două remize în primele două etape: 1-1 cu U Cluj şi 2-2 cu Unirea Slobozia.

Spiritele s-au încins uşor după meciul de la Clinceni, iar suporterii şi-au exprimat nemulţumirea cu privire la parcursul echipei în Superliga României.

Israelienii, fără frică înaintea duelului cu FCSB: ”Nici în acel meci nu au reuşit să ţină de avantaj”

Pe când, pe plan, european, FCSB a zdrobit-o pe Virtus, cu 11-1 la general în primul tur preliminar. Aceste rezultate din startul sezonului au fost analizate de presa din Israel, înaintea confruntării dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv.

”FCSB a condus de două ori după golurile semnate de Mihai Lixandru şi Darius Olaru, dar nu a putut să îşi menţină avantajul. Gazdele au obţinut un punct, după ce au marcat în minutul 89.

Antrenorul Elias Charalambous a început meciul cu o formulă puternică de start, dar elevii săi au fost neputincioşi în a mai domina meciul aşa cum au făcut-o în turul precedent din preliminariile Champions League, când au distrus-o pe Virtus, 11-1 la general.

FCSB rămâne fără victorie în campionat în acest sezon şi are două puncte după două meciuri. În prima etapă, a încheiat la egalitate pe teren propriu cu U Cluj, scor 1-1. Nici în acel meci nu au reuşit să ţină de avantaj”, relatează sport5.co.il.

FCSB a câştigat deja un trofeu în acest început de sezon. A cucerit Supercupa României contra Corvinului Hunedoara.

Afla mai multe despre: fcsbmaccabi tel avivchampions league 

viewscnt
Articole similare