You are here:

Mihai Rotaru, ferm! "Mitriţă e un caz închis". Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, ferm! "Mitriţă e un caz închis". Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, la Universitatea Craiova
Comentarii

Acţionarul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a dorit să lămurească situaţia lui Alex Mitriţă la echipa din Oltenia, după apariţia informaţiilor că sub comanda antrenorului Constantin Gâlcă ar exista tensiuni.

Mihai Rotaru, despre Alex Mitriţă: "Asta a fost istoria şi vreau să închidem"

Universitatea Craiova - UTA are loc sâmbătă, de la 19:00, live video pe Orangesport.ro, iar Mihai Rotaru a dorit să spună că nu există un conflict la echipă, între Alex Mitriţă şi Constantin Gâlcă. 

Informaţii despre un conflict au apărut după ce Mitriţă a fost rezervă în prima etapă, în remiza cu Hermannstadt. 

Mihai Rotaru a văzut ce s-a scris, iar acţionarul a reacţionat şi a infirmat tensiunile dintre atacant şi antrenor. 

"Mitriţă e un caz închis. Au apărut patru povestiri, că s-a supărat că n-a jucat şi a fost scos, că s-a supărat că a jucat mai multe, că s-a supărat pe nu ştiu ce. Cine-l cunoaşte pe Costel Gâlcă ştie bine că dacă ar fi fost o tensiune faţă de staff, nu ar mai fi făcut parte din lotul Universităţii Craiova. 

Îmi pare rău că nouă în Oltenia, dacă ne e bine, ne faultăm unii pe alţii. Totul a plecat de la ziarist local, a fost cercetarea lui. Costel Gâlcă, când eram în cantonament, a spus că dacă nu sunt jucători care nu au volum ca minute, nu pot juca titulari la ei, tuturor le-a spus. 

Automat, Mitriţă, dacă vă uitaţi, că avem toate meciurile transmise, la ultimul meci din Austria vă uitaţi că în minutul 15 iese accidentat după stafful îi acordă şapte minute de îngrijiri. Nu a avut minute, în săptămâna premergătoare a avut perioadă în care s-a antrenat separat că a fost accidentat, contuzie puternică la şold. 

Intrarea lui a adus un plus de valoare Universităţii Craiova. Noi, pe Mitriţă îl ştim, e un jucător de calitate, poate singurul jucător român care poate rezolva meciul de unul singur. Asta a fost istoria şi vreau să închidem. Nu e cazul să continuăm. 

Medical e bine acum, mental nu-l pot evalua, nu i-a picat bine că a fost scandal la Craiova", a declarat Mihai Rotaru, la Prima Sport

Alex Mitriţă este titular în a doua etapă din Superliga, în Universitatea Craiova - UTA

Afla mai multe despre: alex mitritamihai rotarualex mitrita mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare