You are here:

Problemele nu-l mai lasă în pace. Ce s-a întâmplat cu Enzo Fernandez, după scandarea rasistă a argentinienilor împotriva francezilor

Problemele nu-l mai lasă în pace. Ce s-a întâmplat cu Enzo Fernandez, după scandarea rasistă a argentinienilor împotriva francezilor
Comentarii

Enzo Fernandez (23 de ani) are o nouă problemă, de această dată în Anglia, după scandarea rasistă a argentinienilor împotriva francezilor.

În ce controversă mai este implicat Enzo Fernandez

La câteva zile după ce jucătorii Argentinei au fost văzuţi cântând o scandare rasistă împotriva francezilor, Enzo Fernandez continuă să apară pe prima pagină a ziarelor, de data aceasta pentru o infracţiune rutieră, relatează RMC Sport.

După ce au câştigat Copa America împotriva Columbiei, duminică, argentinienii au sărbătorit titlul, dar sărbătoarea a fost stricată de o controversă, deoarece jucătorii albiceleste au cântat o scandare rasistă împotriva lui Kylian Mbappe şi a francezilor.

Mijlocaşul argentinian a transmis în direct pe contul său de Instagram sărbătoarea albiceleste. Transmisiunea live a fost întreruptă rapid după ce el şi coechipierii săi au început să cânte primele cuvinte ale unei scandări rasiste la adresa jucătorilor echipei franceze.

Episodul continuă să provoace reacţii, iar FIFA a deschis o anchetă.

Vineri, BBC a dezvăluit că Enzo Fernandez s-a aflat şi în centrul unui alt caz, de data aceasta în Marea Britanie. Mijlocaşul echipei Chelsea a fost găsit vinovat, în lipsă, de tribunalul Llanelli Magistrates' Court pentru că nu s-a declarat şoferul unui Porsche care încălcase codul rutier.

Pedeapsa urmează să fie anunţată peste două luni

Cu vehiculul care, de asemenea, nu ar fi avut asigurare - dar această a doua acuzaţie a fost retrasă din lipsă de probe - el ar fi trecut pe roşu pe o stradă din Llanelli, Ţara Galilor, în noiembrie anul trecut.

Câştigător al Cupei Mondiale 2022 cu Argentina, tânărul de 23 de ani îşi va afla pedeapsa peste aproape două luni. Audierea pentru pronunţarea sentinţei a fost amânată pentru a se stabili dacă există circumstanţe atenuante pentru a nu-i fi suspendat permisul de conducere.

Afla mai multe despre: enzo fernandezargentinacopa america 2024 

viewscnt
Articole similare