You are here:

Gică Hagi vrea transferuri la Farul: ”Căutăm”. Ce aşteaptă de la meciul cu Oţelul: ”Dorinel i-a pus foarte bine pe jucători”

Gică Hagi vrea transferuri la Farul: ”Căutăm”. Ce aşteaptă de la meciul cu Oţelul: ”Dorinel i-a pus foarte bine pe jucători”

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi (59 de ani) a susţinut o conferinţă de presă înaintea meciului dintre Farul Constanţa şi Oţelul Galaţi, din Superligă.

Farul Constanţa va juca în deplasare cu Oţelul Galaţi luni, de la ora 22:00, în etapa a doua din Superliga României.

În runda inaugurală, Farul a fost învinsă de Unirea Slobozia, chiar pe teren propriu, scor 0-1. Acest rezultat a fost marea surpriză a primei etape din noul sezon.

Unirea Slobozia face victimă după victimă. Hagi: ”E o echipă greu de bătut”

Totuşi, în conferinţa de presă dinaintea partidei cu Oţelul, Gică Hagi nu face un capăt de ţară după acest prim eşec şi a punctat faptul că echipa sa vrea să se întoarcă din Moldova cu toate cele trei puncte.

”Suntem la început de drum. Eu cred că am făcut un meci bun cu Slobozia, ne-a lipsit acea penetrare în ultimii metri, unde trebuia să înscriem. Băieţii au alergat, au recuperat mingi, au dat tot ce au avut mai bun.

Adversarul, chiar dacă a venit din liga secundă, s-a întărit. Drept dovadă, s-a văzut şi în meciul de aseară că a făcut transferuri bune şi că e o echipă greu de bătut.

Întâlnim un adversar pe care-l cunoaştem foarte bine, cu un antrenor foarte bun, coleg cu mine, care a făcut lucruri extraordinare anul trecut. Văd că a început foarte bine şi acest sezon. Mergem cu gândul să marcăm, chiar dacă în prima etapă nu am reuşit, şi să câştigăm cele trei puncte.

Trebuie să facem bine ambele faze, altfel vom avea probleme. Oţelul este genul de echipă care te întinde, aşa cum se spune în fotbal. Face presiune, este agresivă, foarte puternică la faze fixe, iar Dorinel i-a pus foarte bine în teren pe jucători”, a declarat Hagi, înainte de meci.

Anunţul lui Hagi: L-am pierdut pe Louis”

Totodată, Gică Hagi a vorbit şi despre subiectul legat de transferurile de la Farul şi a anunţat că vrea un atacant la echipa sa, după despărţirea de Louis Munteanu.

”Căutăm un număr 9, dar pe stilul nostru, combinativ, asociativ, să lucreze bine cu colegii. L-am pierdut pe Louis. Trebuie să avem şi banii să-l luăm. Voi aţi văzut cât vrea Louis? O spunem şi noi aşa, dar, practic, cine nu-l vrea? Este imposibil!”, a completat managerul tehnic al Farului.

Afla mai multe despre: farulgica hagisuperliga 

viewscnt
Articole similare