You are here:

Nu a fost luat de Edi Iordănescu la EURO 2024 şi a vorbit. Ce i-a transmis: ”M-a durut. Mi-am dorit să fiu”

Nu a fost luat de Edi Iordănescu la EURO 2024 şi a vorbit. Ce i-a transmis: ”M-a durut. Mi-am dorit să fiu”

Dinamo București

Comentarii

Unul dintre jucătorii pe care Edi Iordănescu nu i-a luat în naţionala României la EURO 2024 a reacţionat după încheierea turneului final din Germania.

Cum se simte Opruţ după ce a ratat convocarea în naţionala României la EURO 2024

Raul Opruţ va juca la Dinamo în actualul sezon, fiind împrumutat de belgienii de la KV Kortrijk, unde a fost transferat pe 400.000 de euro de la Hermannstadt.

De asemenea, evoluţiile bune de la trupa din Sibiu l-au propulsat şi în circuitul echipei naţionalei, acolo unde a adunat patru selecţii.

Totuşi, faptul că nu a fost un jucător constant, care să evolueze în mod regulat, în sezonul trecut, l-a determinat pe Edi Iordănescu să nu-l ia alături de naţionala României şi la EURO 2024.

Opruţ a fost chestionat cu privire la acest subiect. La fel ca el au fost şi alţi jucători din campionatul intern care nu au prins respectivul lot al tricolorilor. Alex Mitriţă este şi el unul dintre ei.

”A durut, da (n.r. că nu a fost la Euro cu naţionala), pentru că îmi doream să fiu. Cu siguranţă că m-a durut pentru că mi-am dorit să fiu. Am şi început calificările, am fost la patru acţiuni, dar nu pot să spun că sunt supărat pe cineva de acolo. 

Eu pot doar să le mulţumesc pentru că mi-au dat şansa să simt ce înseamnă echipa naţională. Şi acum când vorbesc mi se face pielea de găînă pentru că sunt experienţe pe care nu le uiţi şi cu care rămâi toată viaţă. 

Eu ţin să le mulţumesc oamenilor de acolo pentru cum m-au tratat, pentru spiritul pe care mi l-au arătat şi cu siguranţă mă voi întoarce la naţională.

Eu sper să iau cât mai mulţi jucători cu mine, cu siguranţă şi Dennis vă avea şansa lui pentru că a fost într-o perioadă bună. Dacă vă continua cu evoluţii bune, vă fi şi el la naţională pentru că e un băiat care munceşte şi care poate face diferenţa. 

Toţi băieţii m-au surprins într-un mod pozitiv chiar dacă îi cunoşteam ca jucători. La naţională sunt nişte caractere foarte bune. România va crede în naţională indiferent de ce se va întâmpla şi cred că toată lumea e bucuroasă. Şi asta e important, ca românii să iubească naţionala”, a declarat Opruţ, pentru Prima Sport.

Referitor la Edi Iordănescu, Raul Opruţ a vorbit numai la pozitiv.

”A fost dedicat sută la sută pentru naţională, zi şi noapte. Îl vedeam dimineaţa că era foarte obosit, cred că nu dormea, avea ochii foarte umflaţi.

A fost un selectioner care a dat totul pentru naţională şi s-a văzut acest lucru pentru că este cumva obsedat de detalii, de a te ajuta în analiza jocului, în analiza adversarului.

Cu siguranţă că dacă vă pleca, va fi o pierere pentru că în jurul lui s-a strâns acest grup şi va fi o pierdere mare pentru naţională. Singurul lucru prin care poţi aduce la naţională sunt evoluţiile bune, bune. Şi constanţa este foarte importantă.

Cu siguranţă, selecţionerul actual sau viitor va avea ochi penru toată lumea pentru că asta contează, să arăţi că eşti jucător de naţională”, a completat jucătorul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: dinamoraul oprutsuperligaromaniaeuro 2024echipa nationala 

viewscnt
Articole similare