You are here:

Ultima oră! Burleanu a ales noul selecţioner al României. Pe cine a contactat pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu

Ultima oră! Burleanu a ales noul selecţioner al României. Pe cine a contactat pentru a-l înlocui pe Edi Iordănescu

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a luat legătura cu un antrenor român pentru a-l numi noul selecţioner al României, după ”era” Edi Iordănescu (46 de ani).

 

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Burleanu ar fi ales noul selecţioner al României. Cu cine vrea preşedintele FRF să-l înlocuiască pe Edi Iordănescu

Naţionala României a făcut o figură frumoasă la Campionatul European din Germania, competiţie unde a ajuns până în faza optimilor de finală.

Dar, întoarsă delegaţia României în ţară, a reapărut în cotidian o problemă mai veche. Contractul dintre Edi Iordănescu şi Federaţia Română de Fotbal (FRF) a ajuns la final, după eliminarea tricolorilor de la EURO 2024.

Cum negocierile dintre forul conducător şi Iordănescu junior nu au ajuns încă la o concluzie sau un numitor comun, FRF s-a reorientat şi spre alte variante de selecţioneri pentru echipa naţională.

Iar o probabilitate care prinde contur din ce în ce mai mult ar fi Mirel Rădoi, informează Fanatik. Acesta este chiar antrenorul căruia Edi Iordănescu i-a luat locul pe banca României la începutul anului 2022.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, chiar l-ar fi contactat pe Mirel Rădoi pentru a-i propune să revină la cârma tricolorilor. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani este liber de contract în prezent. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite (ianuarie - aprilie 2024).

Rădoi a avut un prim mandat la naţionala României pe o perioadă de doi ani (2019-2021). Cu el la cârmă, tricolorii au obţinut opt victorii, patru remize şi opt eşecuri.

 

 

Afla mai multe despre: euro 2024romaniaechipa nationalamirel radoiedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare