You are here:

Gâlcă, reacţie în forţă când a fost întrebat despre un posibil conflict cu Mitriţă: ”În vestiar, eu sunt ăla cu personalitate”

Gâlcă, reacţie în forţă când a fost întrebat despre un posibil conflict cu Mitriţă: ”În vestiar, eu sunt ăla cu personalitate”
Comentarii

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a tras concluziile după remiza fără goluri contra celor de la FC Hermannstadt.

Meciul Hermannstadt - Universitatea Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima etapă a noului sezon din Superliga României.

Gâlcă mai vrea transferuri la Craiova. Ce a zis despre Mitriţă

La finalul meciului, Costel Gâlcă a reacţionat cu privire la jocul echipei sale şi a precizat că i-a plăcut doar evoluţia din repriza a doua.

Totodată, antrenorul Craiovei a oferit o reacţie misterioasă referitoare la faptul că Mitriţă a intrat ca rezervă la acest meci.

”În prima repriză am jucat foarte slab. Hermannstadt a fost bună, putea să şi marcheze. În partea a doua ne-am organizat mai bine, am fost mai intenşi, am vrut mai mult, ne-am creat ocazii de gol. Păcat că nu am putut să marcăm. Trebuie să avem mai mult timp, avem nevoie să fim mai constanţi în joc.

(n.r. despre Mitriţă) Sunt jucători care trebuiau să fie titulari, nu au făcut toate antrenamentele în pregătire şi nu sunt 100% fizic. Aşa că nu am nimic de comentat. Jucătorii e bine să aibă personalitate şi să şi-o arate în teren. În vestiar, eu sunt ăla cu personalitate.

Mă aştept de la echipa mea să arătăm din ce în ce mai bine, să aducem jucătorii la un nivel de pregătire mult mai bun. Sper să mai vină jucători”, a declarat Gâlcă, după meci, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: costel galcacraiovamitritasuperliga 

viewscnt
Articole similare