You are here:

”Mitriţă n-are voie să fie rezervă?”. El a întrebat, tot el a răspuns: ”Mi s-a pus eticheta de bad boy”. Ce a zis despre România la EURO 2024

”Mitriţă n-are voie să fie rezervă?”. El a întrebat, tot el a răspuns: ”Mi s-a pus eticheta de bad boy”. Ce a zis despre România la EURO 2024
Comentarii

Jucătorul celor de la Universitatea Craiova, Alex Mitriţă (29 de ani), a tras concluziile după remiza fără goluri contra celor de la FC Hermannstadt.

Meciul Hermannstadt - Universitatea Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, în prima etapă a noului sezon din Superliga României.

Miriţă, reacţii la cald după ce a fost rezervă la Craiova

La finalul meciului, Alex Mitriţă a vorbit despre evoluţia echipei sale, dar a comentat şi faptul că a fost doar rezervă în această partidă, el intrând abia în minutul 60, în locul lui Paradela.

De asemenea, căpitanul Craiovei şi-a exprimat opinia şi cu privire la evoluţia naţionalei României la EURO 2024.

”A fost un meci echilibrat. E început de campionat, venim după cantonament, este foarte cald. În a doua repriză a fost mai răcoare. Avem o echipă puternică.

Mitriţă n-are voie să fie rezervă? Eu cred că orice jucător poate să fie rezervă. Atâta timp cât sunt cu sufletul la această echipă, nu cred că se pune problema dacă Mitriţă nu joacă cinci minute sau titular, să fie ceva. 

Mi s-a pus eticheta de bad boy (n.r. băiat rău) şi nu este corect. Nu a fost niciun fel de conflict. Atâta timp cât dau tot pentru echipa asta, intru cinci, 10 minute şi o fac cu tot sufletul, să ajut această echipă. 

Nu am fost supărat, am fost dezamăgit (n.r. că nu a fost convocat la EURO 2024). Veneam după un campionat foarte bine făcut de mine individual. M-am bucurat foarte mult pentru băieţi. Au făcut un European foarte bun chiar dacă mulţi nu se aşteptau la acest lucru.

Mă bucur că România a putut să arate întregii lumi că are jucători de valoare şi că fanii sunt alături de echipa naţională. 

Anul trecut nu a fost uşor să nu participi în vreo cupă europeană, dar sper că în acest an să facem o figură foarte frumoasă”, a declarat Mitriţă, după meci, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: alex mitritacraiovasuperliga 

viewscnt
Articole similare