Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor din stafful naţionalei îi bate obrazul fotbalistului lăsat acasă de Iordănescu: "Când Edi a avut nevoie, el nu prea a vrut"

Fostul antrenor din stafful naţionalei îi bate obrazul fotbalistului lăsat acasă de Iordănescu: "Când Edi a avut nevoie, el nu prea a vrut"

Echipa națională

Comentarii

Dumitru "Ţeţe" Moraru a prefaţat participarea României la EURO 2024 şi i-a respectat deciziile selecţionerului Edward Iordănescu, în privinţa selecţiei. Deşi consideră că "poate mai erau doi, trei jucători prin Liga 1", Moraru crede că s-a luat decizia corectă în privinţa lui Alex Mitriţă.

Tricolorul lăsat de Iordănescu acasă: "Acum avea nevoie de echipa naţională. Când Edi a avut nevoie, el nu prea a vrut"

România debutează cu Ucraina la EURO 2024, iar majoritatea oamenilor din fotbal consideră că tricolorii s-ar putea califica pe tabloul competiţiei. 

"Ţeţe" Moraru, component al staff-ului lui Anghel Iordănescu la Cupa Mondială din 1994, şi-a spus părerea despre România la EURO 2024. 

De asemenea, n-a ocolit subiectul Alexandru Mitriţă, care a fost lăsat acasă, deşi prestaţiile de la Universitatea Craiova au fost bune în sezonul recent încheiat. 

"O să fie mult mai dificile meciurile faţă de ce s-a întâmplat în grupa preliminară. Cel mai important lucru după părerea mea e să nu pierdem primul meci (n.r. - cu Ucraina). (n.r. - Iese România din grupe?) De ce nu?! Cred că favorită e Belgia, apoi urmează Ucraina, România şi Slovacia.  

Aţi văzut Islanda, a bătut Anglia pe Wembley. În general şi jucătorii se menajează înaintea unui turneu final, le e frică să nu se accidenteze.

Selecţia pe care a făcut-o Edi şi stafful lui este corectă. Niţă, Moldovan şi Târnovanu, celălalt mai are destul timp, Sava, de la Cluj. Cred că, n ciuda faptului că Moldovan a apărat în preliminarii, cred că titular va fi Niţă. Să nu uităm că Niţă a ieşit al doilea sau al treilea portar din campionatul Turciei. 

Poate mai erau doi, trei jucători prin Liga 1 pe care putea să-i selecţioneze, dar asta e părerea lui. El (n.r. - Edi Iordănescu) hotăreşte, dar nu avem atacanţi la nivelul celorlalte echipe care participă la Europene. 

Mitriţă acum el avea nevoie de echipa naţională. Când Edi a avut nevoie, el (n.r. - Mitriţă) nu prea a vrut", a declarat Ţeţe Moraru pentru Orange Sport. 

De altfel, Răzvan Lucescu a dezvăluit ce înseamnă prezenţa lui Alexandru Mitriţă în cadrul unei echipe

Program România EURO 2024. Meciuri grupa E

EURO 2024 va lua startul pe 14 iunie, iar România va juca primul meci pe 17 iunie. În funcţie de rezultatele obţinute în cele trei meciuri din grupă, cu Belgia, Ucraina şi Slovacia, România poate merge mai departe în optimile de finală.

  • 17 iunie, ora 16:00: România – Ucraina (Allianz Arena, Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00: Belgia – România (Rhein Energie, Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00: Slovacia – România (Waldstadion, Frankfurt)

Afla mai multe despre: edi iordanescu echipa nationalaalex mitrita echipa nationalaromania euro 2024 

viewscnt
Articole similare