Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul portar al Stelei crede că Florin Niţă ar trebui să fie titular la EURO 2024: "Dacă apără, o să facă un turneu final fantastic" | EXCLUSIV

Fostul portar al Stelei crede că Florin Niţă ar trebui să fie titular la EURO 2024: "Dacă apără, o să facă un turneu final fantastic" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Săptămână trecută a fost publicat lotul României pentru EURO 2024. Printre jucătorii convocaţi de Edward Iordănescu se numără printre alţii, Ianis Hagi, Horaţiu Moldovan, Nicuşor Stanciu şi Radu Drăguşin. Majoritatea jucătorilor din lot vor participa pentru prima oară la un turneu final.

Denis Alibec, unul dintre atacanţii României este incert pentru primele meciuri de la european. Florin Tene, fostul goalkeeper de la Steaua, Rapid şi Dinamo, nu îşi face griji în privinţa acestui fapt.

”Până la primul joc se vor regla aceste probleme. Staff-ul medical o să facă tot posibilul pentru că şi-au luat toate măsurile de precauţie. Am încredere în aceşti jucători. Vor da tot ce este mai bun.”

După mai mulţi ani de aşteptare, naţionala României va avea din nou un decar care să le amintească de vremurile de glorie. Ianis Hagi este cel care va purta tricoul cu numărul 10, iar Florin Tene s-a arătat a fi încântat de acest fapt. ”Vreau să felicit familia Hagi pentru chesia asta. E ceva extraordinar. Gică Hagi a fost un mare fotbalist al Europei. Băiatul tău să-ţi preia tricoul, e o mare responsabilitate. Am mare încredere, l-am văzut pe Ianis.”

Florin Tene: "Avem trei portari buni. Niţă, dacă apără, o să facă un turneu fantastic"

Selecţionerul ”tricolorilor” are o alegere grea de făcut în ceea ce priveşte titularul dintre buturi, însă Florin Tene este de părere că Edi are variante bune din care poate să aleagă. ”Avem trei portari buni. Îmi pare rău de Moldovan că nu a reuşit să apere, măcar câteva meciuri.” 

Fostul portar al formaţiilor bucureştene are un favorit în ceea ce priveşte titularul din poarta naţionalei. ”Florin Niţă dacă apără, şi sper să apere, o să facă un turneu final fantastic. Băiatul asta şi-a dorit.

În încheiere, Florin Tene consideră că fotbaliştii naţionalei pot prinde un transfer avantajos la o echipă din străinătate dacă vor confirma la europeanul din Germania. ”Sunt mulţi jucători de la noi care ar putea prinde un contract, în funcţie de rezultatele echipei, de prestaţia lor. E îndeajuns să joci un meci, două bine.”, au fost cuvintele fostului fotbalist.

Afla mai multe despre: florin teneflorin nitaeuro 2024romaniaeurocampionatul europeansteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare