You are here:

Cătălin Cîrjan, pe lista scurtă a unei rivale a Rapidului! Fostul mijlocaş de la Arsenal, aproape de un transfer definitiv în Superliga

Cătălin Cîrjan, pe lista scurtă a unei rivale a Rapidului! Fostul mijlocaş de la Arsenal, aproape de un transfer definitiv în Superliga

Rapid

Comentarii

Rapid s-a reunit luni, iar prezent alături de giuleşteni a fost şi Cătălin Cîrjan, fostul jucător al celor de la Arsenal, împrumutat în Superliga, pentru sezonul recent încheiat.

Cîrjan a participat la reunirea lotului celor de la Rapid, în condiţiile în care împrumutul său expiră la finalul lunii iunie. Fostul junior al celor de la Arsenal a atras atenţia unui club important din Superliga. Este vorba de o rivală a celor de la Rapid, Dinamo Bucureşti, anunţă GSP.

Cătălin Cîrjan, aproape de un transfer definitiv la o rivală a Rapidului

Dinamoviştii vor să profite de negocierile dintre Rapid şi Cîrjan în ceea ce priveşte salariul pe care acesta ar urma să-l incaseze, în cazul în care va semna un contract cu formaţia giuleşteană.

  • 350.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care şi-a petrecut o mare parte a junioratului în Anglia, la Arsenal

Formaţia lui Zeljko Kopic îşi doreşte să realizeze acest transfer şi să aducă mai mult jucători de acelaşi calibru, pentru a evita fără emoţii zona retrogradării, în sezonul viitor. 15.000 este salariul încasat de Cîrjan, la Rapid, iar fotbalistul ar fi cerut mai mult, iar acest fapt a cauzat o stagnare în negocieri. 19 prezenţe a bifat Cîrjan în tricoul giuleştenilor, pe parcursul sezonului recent încheiat. Cristiano Bergodi, antrenorul echipei în perioada în care Cîrjan a ajuns în Giuleşti. 

Nivelul evoluţiilor sale a scăzut pe parcursul primelor luni petrecute la echipă, iar acesta a devenit rezervă în cadrul formaţiei lui Bergodi, cât şi în perioada în care interimatul clubului a fost asigurat de Bogdan Lobonţ.

Afla mai multe despre: dinamo bucurestidinamorapidcatalin cirjanarsenalsuperliga 

viewscnt
Articole similare