You are here:

OFICIAL | Dinamo îşi pierde golgheterul! Mesajul fotbalistului care va părăsi echipa după salvarea de la retrogradare

OFICIAL | Dinamo îşi pierde golgheterul! Mesajul fotbalistului care va părăsi echipa după salvarea de la retrogradare
Comentarii

Goncalo Gregorio o părăseşte pe Dinamo după un singur sezon petrecut în Superliga.

Fotbalistul portughez în vârstă de 28 de ani, adus de Dinamo de la Leiria, din ţara sa natală, şi-a încheiat perioada petrecută alături de Dinamo. Anunţul a venit chiar pe pagina sa de Instagram, acolo unde a vorbit despre experienţa sa plină de încărcătură emoţională alături de "câinii roşii".

Portughezul este fericit la capătul sezonului petrecut la Dinamo, acolo unde a încheiat drept golgheterul echipei, cu opt reuşite, cu un gol mai mult faţă de Dennis Politic,  românul cu cele mai multe goluri pentru formaţia care a evitat retrogradarea în Liga 2.

Mesajul de despărţire postat de Goncalo Gregorio

"Pe măsură ce toate poveştile vin şi pleacă, aceasta s-a încheiat. Mulţumesc tuturor oamenilor care mi-au oferit această oportunitate, atât antrenorilor şi staff-ului tehnic pe care i-am avut, cât şi oamenilor care au crezut în mine.

A fost o plăcere să joc pentru acest mare club, care va fi mereu în inima mea. A fost un sezon dificil cu o echipă complet nouă şi sunt fericit că am jucat 40 de meciuri, am marcat 8 goluri şi am reuşit 2 pase decisive, ajutând clubul să atingă obiectivul principal al sezonului.

Mulţumesc şi tuturor oamenilor care m-au primit cu braţele deschise şi cu zâmbetul pe buze, tuturor suporterilor care sunt mereu alături de club şi în special colegilor mei pe care îi voi purta cu mine toată viaţa. A fost o experienţă a naibii de frumoasă.

Mersi frumos pentru tot, câine roşu pentru totdeauna.", a fost mesajul lui Goncalo Gregorio, pe pagina sa de Instagram.

Afla mai multe despre: dinamogoncalo gregoriodinamo bucurestisuperliga 

viewscnt
Articole similare