You are here:

Veste uriaşă pentru Dinamo! Eugen Voicu a făcut anunţul aşteptat de fani: „Suntem în discuţii!”

Veste uriaşă pentru Dinamo! Eugen Voicu a făcut anunţul aşteptat de fani: „Suntem în discuţii!”
Comentarii

Eugen Voicu a făcut un anunţ care le oferă mari speranţe fanilor dinamovişti.

Veste uriaşă primită de Dinamo! Eugen Voicu a oferit detalii despre noi investitori

Acţionarul clubului bucureştean a confirmat că există interes din partea mai multor investitori pentru Dinamo, iar discuţiile în acest sens sunt avansate. De altfel, omul de afaceri a spus că investitorii ar fi trebuit să apară mai repede, dar rezultatele sportive modeste au amânat această implicare financiară.

 „Suntem în discuţii şi cu alţi potenţiali investitori, dacă lucrurile se mişcă bine, vom veni într-o lună-două cu un anunţ. În acest sens, nu ne-au ajutat performanţele, iar discuţiile s-au amânat.

Sperăm ca discuţiile să se finalizeze şi să fim bucuroşi că avem acţionari noi!”, a spus Voicu la emisiunea „Sinteza Zilei”, realizată de Radio Dinamo 1948.

Dinamo a luat o decizie în cazul lui Hakim Abdallah. Ce urmează pentru internaţionalul din Madagascar

Hakim Abdallah, atacantul celor de la Dinamo, cu prezenţe în naţionala Madagascarului, va fi păstrat la echipă şi în sezonul viitor.

După şase despărţiri la "foc automat", dinamoviştii au decis să-l păstreze pe Hakim Abdallah şi pentru sezonul viitor.

Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluţ Roşu şi Edgar Ie nu vor continua alături de Dinamo în sezonul viitor, al doilea sezon consecutiv în Superliga, pentru formaţia antrenată de Zeljko Kopic.

Conform GSP, Abdallah va rămâne la echipă, dar nu fără o mărire salarială. 8.000 de euro va fi salariul pe care fotbalistul adus la începutul sezonului recent încheiat îl va încasa, de la începutul sezonului 2024-2025. Prestaţiile de la antrenamentele echipei au cântărit semnificativ în decizia luată de şefii dinamovişti, în ciuda greşelilor comise spre finalul acestui sezon.

 

Afla mai multe despre: dinamoeugen voicuinvestitori 

viewscnt
Articole similare