Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, impresionat de antrenorul român campion în străinătate: ”A demonstrat că e un foarte bun. Este foarte respectat”

Charalambous, impresionat de antrenorul român campion în străinătate: ”A demonstrat că e un foarte bun. Este foarte respectat”

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (43 de ani) a avut cuvinte de laudă pentru Răzvan Lucescu (55 de ani), care a devenit din nou campion cu fosta echipă a antrenorului de la FCSB, PAOK Salonic.

Elias Charalambous a ieşit campion în România cu FCSB şi a lăudat un alt tehnician care a luat titlul într-un campionat intern din Europa în sezonul recent încheiat.

Omul cipriot de pe banca tehnică a roş-albaştrilor l-a lăudat pe Răzvan Lucescu, antrenorul român care a câştigat campionatul cu PAOK Salonic în Grecia. 

Elias Charalambous a jucat timp de trei sezoane la PAOK, între 2005 şi 2008, acolo unde a disputat 72 de meciuri şi a livrat două goluri şi o pasă decisivă.

”Pentru PAOK a fost un mare succes câştigarea titlului în acest an, iar Răzvan Lucescu a demonstrat că este un foarte bun antrenor.

Lucescu este foarte respectat şi în România, este foarte serios şi dedicat muncii sale”, a declarat Charalambous, într-un interviu acordat publicaţiei elene Metro Sport.

Răzvan Lucescu a luat deja al doilea titlu cu PAOK Salonic în carieră, după cel din 2019. La gruparea elenă, antrenorul român a mai luată două Cupe ale Greciei.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbrazvan lucescupaok salonicsuperliga 

viewscnt
Articole similare