Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ei unde sunt?" Fotbalistul străin din Superligă l-a mustrat pe Edi Iordănescu pentru lotul de EURO: "Semne de întrebare!"

"Ei unde sunt?" Fotbalistul străin din Superligă l-a mustrat pe Edi Iordănescu pentru lotul de EURO: "Semne de întrebare!"
Comentarii

Edi Iordănescu şi-a anunţat lotul final pentru EURO 2024. Printre principalii absenţi din lot se numără doi dintre cei mai prolifici fotbalişti din sezonul recent încheiat din Superliga, Alexandru Mitriţă şi Louis Munteanu.

Edi Iordănescu şi-a anunţat lotul final pe care îl va avea la dispoziţie la partidele de la EURO 2024, turneul final de Campionat European ce va avea loc în Germania, în această vară. Selecţionerul a ales 26 de jucători, din cei 28 convocaţi iniţial pentru partidele de pregătire.

Constantin Grameni şi Răzvan Sava nu vor face deplasarea spre Germania alături de echipa naţională. Într-o situaţie similară se află şi doi dintre cei mai eficienţi atacanţi ai acestui sezon de Superliga, Louis Munteanu şi Alex Mitriţă. Cei doi fotbalişti au încheiat sezonul din competiţia internă drept golgheterii propriilor echipe, dar nu au prins lotul preliminar al echipei naţionale, pentru partidele cu Bulgaria şi Liechtenstein.

Igor Armaş, căpitanul celor de la FC Voluntari, echipă retrogradată în Liga 2 la capătul sezonului recent încheiat din Superliga, a vorbit despre neconvocarea celor doi fotbalişti din campionatul României, pe care i-a înfruntat pe parcursul acestui sezon şi pe care îi recunoaşte drept adversari dificili.

Igor Armaş, semne de întrebare după anunţul lotului final al României pentru EURO 2024

"Louis Munteanu şi Alexandru Mitriţă, adversari foarte grei în sezonul ce a trecut de Superliga şi nu sunt convocaţi, ăsta e un semn de întrebare", a fost mesajul lui Igor Armaş, la anunţul lotului final pentru EURO 2024.

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniaigor armasfc voluntariedi iordanescusuperliga,  

viewscnt
Articole similare