You are here:

România a ajuns şi de râsul presei din Liechtenstein. ”Tricolorii” lui Edi Iordănescu, ironizaţi: ”Nimeni nu s-ar fi aşteptat”

România a ajuns şi de râsul presei din Liechtenstein. ”Tricolorii” lui Edi Iordănescu, ironizaţi: ”Nimeni nu s-ar fi aşteptat”
Comentarii

Naţionala de fotbal a României a comis-o în Ghencea cu micuţa reprezentativă a statului Liechtenstein, într-un meci în care nu s-a marcat nici măcar un gol.

România, încotro? Remiză cu Liechtenstein, resimţită ca un eşec

România a făcut egal cu Liechtenstein, scor 0-0, în ultimul test de verificare înaintea plecării spre Germania pentru EURO 2024.

Selecţionata lui Edi Iordănescu a atacat, cum era şi normal, dar, la final, a trebuit să se mulţumească cu un mre zero în dreptul golurilor marcate.

După ce presa din Belgia, una dintre adversarele Româniai la turneul final, a râs de tricolori, a venit şi rândul celei din Liechtenstein să facă ironii pe seama naţionalei României.

"Liechtenstein reuşeşte o mică minune şi obţine o remiză contra României. Jucătorii au blocat fiecare atac al participantei la Campionatul European, iar Benjamin Buchel a părut că are nişte mâini magice. Trupa lui Konrad Funfstuck a smuls o remiză contra favoritei.

Nimeni nu s-ar fi aşteptat la o remiză. Până la urmă, Liechtenstein juca împotriva unei participante la Campionatul European!", au scris jurnaliştii de la Vaterland.

Program România la EURO 2024:

  • 17 iunie, ora 16:00 – ROMÂNIA vs Ucraina (Munchen)
  • 22 iunie, ora 22:00 – Belgia vs ROMÂNIA (Koln)
  • 26 iunie, ora 19:00 – Slovacia vs ROMÂNIA (Frankfurt)

Afla mai multe despre: romaniaeuro 2024echipa nationalaliechtenstein 

viewscnt
Articole similare