Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Belgia a urmărit egalul României cu Liechtenstein şi îşi freacă mâinile, înainte de EURO: "Ruşine în faţa piticilor din fotbal"

Presa din Belgia a urmărit egalul României cu Liechtenstein şi îşi freacă mâinile, înainte de EURO: "Ruşine în faţa piticilor din fotbal"
Comentarii

România şi-a disputat ultimul meci de pregătire înainte de deplasarea în Germania, pentru EURO 2024. "Tricolorii" au înregistrat un rezultat de egalitate la Bucureşti, împotriva selecţionatei din Liechtenstein, scor 0-0.

Rezultatul de egalitate obţinut de fotbaliştii convocaţi de Edi Iordănescu la echipa naţională nu a trecut sub vizorul jurnaliştilor din Belgia, ţară pe care o vom înfrunta la Campionatul European din Germania. Rezultatul ruşinos obţinut în partida de pe Stadionul Steaua a fost văzut drept încă un argument în plus pentru care selecţionata din vestul Europei se va impune împotriva "tricolorilor" la EURO 2024.

Presa din Belgia, fără milă pentru "tricolori"

"România nu înscrie în faţa Liechtensteinului. Ruşine pentru România, acasă, în faţa piticilor din fotbal, Liechtenstein. Românii nu au reuşit să se impună nici vineri seară, în al doilea şi ultimul meci amical din perioada premergătoare Campionatului European.

Micuţul stat s-a apărat curajos şi a scos o remiză fără goluri. Marţi, România şi-a ascuţit colţii şi cu Bulgaria în primul din cele două meciuri de antrenament (0-0). Belgia va juca împotriva României în a doua zi a Campionatului European, sâmbătă, 22 iunie", au scris cei de la hln.be.

România înfruntă Belgia în a doua etapă a meciurilor din faza grupelor, în cadrul Grupei E, de la EURO 2024. În primul meci, "tricolorii" lui Edward Iordănescu se vor duela cu Ucraina, naţională care a suferit un eşec în penultimul meci înainte de debutul la Campionatul European. Selecţionata lui Serghei Rebrov a pierdut în faţa Poloniei, cu scorul de 3-1.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024romaniabelgiaucrainaslovacialiechtenstein 

viewscnt
Articole similare