You are here:

Florinel Coman a remarcat un aspect pozitiv după ruşinea cu Liechtenstein: "E bine, ăsta e cel mai important lucru!"

Florinel Coman a remarcat un aspect pozitiv după ruşinea cu Liechtenstein: "E bine, ăsta e cel mai important lucru!"
Comentarii

România a remizat cu scorul de 0-0 într-un meci disputat pe Stadionul Steaua, împotriva echipei naţionale din statul Liechtenstein, ultima partidă de pregătire înainte de deplasarea în Germania, pentru EURO 2024.

Unul dintre oamenii cu cele mai bune prestaţii la echipa de club, pe parcursul sezonului recent încheiat, Florinel Coman, a remarcat un aspect crucial de care jucătorii lui Edi Iordănescu au beneficiat, după remiza albă împotriva selecţionatei din Liechtenstein. 

Golgheterul campioanei României, FCSB, este de părere că lipsa accidentărilor din tabăra "tricoloră" este un lucru pozitiv, la capătul unui meci de o importanţă scăzută, în comparaţie cu cele trei meciuri din faza grupelor de la EURO 2024.

Florinel Coman: "Sunt supărat, nu afectat. Este un meci amical până la urmă"

"Este un eşec într-un amical, ştiam ce ne va aştepta, că se vor închide. Din păcate, nu am marcat în ocaziile create în primele 15 minute. Dacă marcam, altul era rezultatul. Cel mai important lucru este că nimeni nu a ieşit accidentat.

Va fi un Campionat European, suntem fericiţi că am ajuns până în acest punct, sperăm să îi facem fericiţi pe români. La antrenamente suntem bine, toţi ne-am pregătit exemplar. În seara asta ceva nu a funcţionat în ultimii 15 metri, nu ştiu, nu am reuşit să marcăm. Sunt supărat, nu afectat, este un meci amical până la urmă. Vom vedea ce se va întâmpla în oficiale. Am ajuns la Euro după atâta timp şi trebuie să fim focusaţi", a declarat Florinel Coman, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024florinel comanromanialiechtenstein 

viewscnt
Articole similare