You are here:

Dezvăluirea şocantă a selecţionerului din Liechtenstein după egalul cu România: "Doar trei trăiesc din salariile de fotbalişti"

Dezvăluirea şocantă a selecţionerului din Liechtenstein după egalul cu România: "Doar trei trăiesc din salariile de fotbalişti"
Comentarii

România a remizat cu scorul de 0-0 împotriva echipei naţionale a statului Liechtenstein, ultima partidă de pregătire a "tricolorilor" înainte de deplasarea în Germania pentru EURO 2024.

Liechtenstein a obţinut unul dintre cele mai mari rezultate din istoria micuţului stat, situat între Elveţia şi Austria, în meciul de pe Stadionul Steaua, împotriva României. 0-0 a fost scorul pe care fotbaliştii lui Konrad Funfstuck, selecţionerul naţionalei din Liechtenstein, l-au apărat preţ de 90 de minute, la Bucureşti.

Selecţionerul din Liechtenstein a dezvăluit în ce condiţii se lucrează în cadrul naţionalei sale, cât şi despre situaţia jucătorilor, în afara carierei fotbalistice. Tehnicianul nu a omis cuvintele de laudă la adresa României, pe care o consideră o echipă uriaşă, în comparaţie directă cu proprii săi jucători, printre care majoritatea sunt amatori. Funfstuck a amintit de rezultatele pozitive obţinute de "tricolori", la meciurile din preliminariile pentru EURO 2024.

Konrad Funfstuck: "România are fotbalişti cu o calitate uriaşă"

"Trebuie sa avem în vedere valoarea lotului României, una de milioane de euro. Jucătorii mei sunt amatori, doar trei dintre ei trăiesc din salariile de fotbalişti. E un egal pentru care am muncit, îi felicit pe băieţi pentru ambiţie.

România are fotbalişti cu o calitate uriaşă, să nu uităm că a câştigat grupa fără eşec şi a învins Elveţia! Echipa are nevoie de sprijinul vostru, al tuturor ca să se descurce la Euro. Nu fiţi dezamăgiţi de rezultatul de azi.

Le-am făcut viaţa grea şi slovacilor, care ne-au bătut doar cu 1-0. Cred ca România e mai bună decât e Slovacia, o văd favorită în acea partidă de la EURO", a declarat Konrad Funfstuck, la finalul partidei cu România.

Afla mai multe despre: echipa nationalakonrad funfstuckromanialiechtensteineuro 2024amicale 

viewscnt
Articole similare