You are here:

"Tricolorul" care se va deplasa alături de echipa naţională la EURO 2024, deşi nu face parte din lotul final. Anunţul FRF

"Tricolorul" care se va deplasa alături de echipa naţională la EURO 2024, deşi nu face parte din lotul final. Anunţul FRF
Comentarii

Jucătorul Olimpiu Moruţan, accidentat şi indisponibil pentru EURO 2024, a decis să fie alături de colegii săi în Germania, pentru a le oferi sprijin moral şi a-şi arăta susţinerea, anunţă frf.ro.

"Într-un gest emoţionant şi plin de solidaritate, căpitanul Nicolae Stanciu va evolua la EURO 2024 cu numărul 21 pe tricou, în onoarea lui Olimpiu Moruţan. 'Pentru Oli, e unul dintre noi!', a declarat Stanciu, care până acum a purtat numerele 10 şi 23 la echipa naţională. Este pentru prima oară când Stanciu va evolua cu acest număr pe tricou la echipa naţională, o dovadă a legăturii strânse între tricolori", precizează frf.ro.

Decizia emoţionantă luată de Stanciu, pentru Olimpiu Moruţan

Cu zece zile în urmă, într-un interviu acordat pentru FRF.tv, Stanciu spunea: "Dacă aş putea schimba ceva la echipa naţională, aş şterge accidentarea lui Oli, să fie şi el aici cu noi".

Olimpiu Moruţan a evoluat pentru naţionala României şi a ajutat la calificarea la EURO 2024, în meciurile din preliminarii, în care a reuşit să ofere patru pase decisive, dintre care, trei în meciurile împotriva Elveţiei. 15 selecţii are fotbalistul celor de la Ankaragucu, în tricoul echipei naţionale, dar şi un gol, într-un meci amical disputat împotriva Moldovei, în noiembrie 2022.

România debutează la EURO 2024 împotriva Ucrainei, în prima etapă a fazei grupelor de la Campionatul European din Germania. Urmează partida cu Belgia, iar la capătul fazei grupelor, "tricolorii" vor înfrunta Slovacia, într-un meci capital, în cel mai bun caz, pentru ambele echipe.

Afla mai multe despre: echipa nationalafrfolimpiu morutanedi iordanescueuro 2024romania 

viewscnt
Articole similare