You are here:

Fotbalistul ratat de Gigi Becali, într-o afacere de 500.000 de euro, aproape de o revenire în Superliga

Fotbalistul ratat de Gigi Becali, într-o afacere de 500.000 de euro, aproape de o revenire în Superliga

Superliga

Comentarii

Mamadou Thiam, fostul atacant al celor de la U Cluj, ajuns la Al-Jabalain, o formaţie din liga secundă din Arabia Saudită, este aproape de o revenire de senzaţie în România.

Fostul golgheter al Universităţii Cluj, ajuns la vârsta de 29 de ani, este aproape de o revenire în Superliga. Thiam a părăsit formaţia din Cluj-Napoca în vara anului trecut. Senegalezul a ajuns la Al-Arabi, formaţie din Kuwait, care au achitat clauza sa de reziliere în valoare de 500.000 de euro.

Mamadou Thiam, aproape de o revenire în Superliga

Gigi Becali a refuzat să plătească această sumă, în perioada de transferuri din vara anului 2023, iar Thiam a ajuns în zona Orientului Mijlociu. Al-Jabalain l-a cumpărat de la Al-Arabi, în iarna acestui an, pentru doar 28.000 de euro, iar acum Thiam ar putea ajunge la U Cluj, anunţă GSP.

Fotbalistul ratat de Gigi Becali ar putea îmbrăca tricoul "şepcilor roşii" după o pauză de aproape 12 luni, în condiţiile în care clujenii s-au despărţit recent de Daniel Popa şi de Federico Anselmo.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului născut în Franţa, la Aubervilliers, conform transfermarkt.com

În perioada sa petrecută în România, la U Cluj, Thiam a înscris 11 goluri în 33 de partide şi a oferit o pasă de gol, în toate competiţiile. Thiam a ajuns la U Cluj în 2022, atunci când "şepcile roşii" l-au transferat de la KV Oostende, o formaţie care evolua la acea vreme în prima ligă din Belgia.

Afla mai multe despre: u clujmamadou thiamgigi becalifcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare