You are here:

Antrenorul, dat afară din Superligă. Mesajul său pentru clubul unde a stat doar şase meciuri: ”Neaşteptat. A fost peste noapte”

Antrenorul, dat afară din Superligă. Mesajul său pentru clubul unde a stat doar şase meciuri: ”Neaşteptat. A fost peste noapte”

Superliga

Comentarii

Laszlo Balint (45 de ani) nu înţelege nici acum motivul clar pentru care a fost îndepărtat de la cârma Petrolului Ploieşti.

Antrenorul demis din Superligă, surprins de decizia clubului

Laszlo Balint a ieşit la atac după ce a fost îndepărtat de la Petrolul Ploieşti. Gruparea de pe ”Ilie Oană” a fost preluată de turci, care l-au numit pe Mehmet Topal drept noul antrenor principal al echipei.

Dar tehnicianul român s-a arătat surprins de modul în care a fost tratat de clubul prahovean. Laszlo Balint a tranmis că începuse deja să facă pregătirile necesare la Petrolul pentru noul sezon, dar nu a mai apucat să le şi pună în practică. 

”Şi pentru mine a fost surprinzător, mai ales că a fost peste noapte această schimbare de acţionariat. Eu înţeleg perfect, e normal să vină cu alte opţiuni în anumite funcţii cheie. Înţeleg perfect, însă pentru mine este un pic neclar de ce în această perioadă am lucrat la program, la strategie, am urmărit jucători pe care-i monitorizam.

Mi s-a transmis şi că Gicu Grozav va semna fără probleme prelungirea, m-am ocupat şi de problemele organizatorice, cantonament, meciurile amicale, fără niciun fel de semnal că lucrurile ar putea lua o asemenea întorsătură.

Totuşi, preluarea unui club presupune parcurgerea anumitor paşi. Pentru mine a fost neaşteptat, chiar îmi doream să-mi continui munca”, a declarat Balint, conform Prosport.

Laszlo Balint preluase echipa Petrolul Ploieşti la data de 8 aprilie, dar a fost îndepărtat la 5 iunie, după doar şase meciuri la cârma acesteia.

Afla mai multe despre: laszlo balintpetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare