You are here:

BREAKING | Rapid face încă un transfer de titlu. Neil Lennon îşi freacă mâinile: cel puţin două milioane de euro pe un jucător ofensiv

BREAKING | Rapid face încă un transfer de titlu. Neil Lennon îşi freacă mâinile: cel puţin două milioane de euro pe un jucător ofensiv

Rapid

Comentarii

Rapid a intrat într-o nouă eră a clubului şi Dan Şucu ar fi dispus să ofere o sumă de cel puţin două milioane de euro în schimbul unui jucător ofensiv.

Dan Şucu, pregătit să arunce cu milioane de euro pentru un jucător israelian de 23 de ani

Rapid este în ”febra” transferurilor în vederea unui viitor sezon mult mai reuşit decât precedentul, acolo unde a făcut un play-off mult sub aşteptări.

Astfel, gruparea din Giuleşti punctează şi la capitolul plecări, şi la cel de veniri. Cel mai recent nume care a părăsit formaţia vişine este Ermal Krasniqi.

Jucătorul de atac kosovar, în vârstă de 25 de ani, a fost vândut la Sparta Praga, iar cehii l-au prezentat deja oficial.

Dar conducerea Rapidului nu pierde vremea şi vrea să aducă un înlocuitor pe măsură. Ar fi vorba mijlocaşul israelian Maor Levi, conform Gsp.

În vârstă de 23 de ani, Maor Levi este legitimat la Maccabi Haifa, care l-a împrumut în ultimul an şi jumătate la Maccabi Petah Tikva. În acest sezon, mijlocaşul ofensiv a jucat 32 de meciuri şi a livrat opt goluri şi şase pase decisive.

În momentul de faţă, Maor Levi este cotat la 300.000 de euro, conform portalului de specialitate Transfermarkt.com. Dar ar putea fi vândut de Maccabi Haifa cu o sumă ce ar varia între două şi 2,5 milioane de euro, notează sursa citată.

Rămâne de văzut ce va alege Rapid în privinţa Maor Levi şi dacă Dan Şucu ar fi dispus să plătească o asemenea sumă extrem de mare la nivelul Superligii României pentru un singur jucător.

Până acum, Rapid a făcut un singur transfer pentru noul sezon. Mijlocaşul sâb Luka Gojkovic este primul jucător adus de giuleşteni de la sosirea lui Neil Lennon pe banca tehnică.

Afla mai multe despre: rapiddan sucumaor levisuperliga 

viewscnt
Articole similare