You are here:

VIDEO | Thiago Silva, primit de peste 50.000 de fani la prezentarea la Fluminense: "Nu vă puteţi imagina”

VIDEO | Thiago Silva, primit de peste 50.000 de fani la prezentarea la Fluminense: "Nu vă puteţi imagina”
Comentarii

Thiago Silva (39 de ani) a avut parte de o prezentare grandioasă la Fluminense, în faţa a peste 50.000 de suporteri.

Prezentare grandioasă pentru Thiago Silva la Fluminense

Thiago Silva, fostul fundaş al echipelor Chelsea sau Paris Saint-Germain, a fost primit ca un erou de mii de fani ai lui Fluminense, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, vineri, când brazilianul a revenit la clubul său de debut.

"Nu vă puteţi imagina cât de special este pentru mine să mă întorc acasă”, a declarat jucătorul de 39 de ani în faţa fanilor echipei la care a mai jucat în perioada 2006 şi 2008.

Clubul susţine că 55.000 de fani au fost prezenţi la Maracana, un record pentru prezentarea unui fotbalist în Brazilia.

Thiago Silva, care a semnat un contract pe doi ani cu Fluminense, nu va putea juca din nou până la la următoarea lună, data deschiderii mercato-ului brazilian pentru transferurile internaţionale.

La Fluminense, Thiago Motta se va reîntâlni cu mai mulţi foşti internaţionali, printre care Marcelo, 36 de ani, fost fundaş la Real Madrid, şi Felipe Melo, 40 de ani, trecut pe la Juventus şi Galatasaray.

Considerat unul dintre cei mai buni fundaşi ai generaţiei sale, el a jucat apoi la AC Milan (2009-2012), PSG (2012-2020) şi Chelsea, cu care a câştigat Liga Campionilor în 2021.

Fostul căpitan al Braziliei (113 selecţii, 7 goluri) a părăsit clubul londonez luna trecută, după ce a terminat pe locul şase în Premier League.

Afla mai multe despre: thiago silvachelseapremier league 

viewscnt
Articole similare