You are here:

Gică Hagi a început ”vânătoarea” pe piaţa transferurilor. Farul, aproape de aducerea atacantului din Superligă rămas fără echipă

Gică Hagi a început ”vânătoarea” pe piaţa transferurilor. Farul, aproape de aducerea atacantului din Superligă rămas fără echipă

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa ar putea lua un jucător din Superligă României, care s-a despărţit în urmă cu o zi de echipa sa.

Noutate la Farul. Gică Hagi, aproape să pună mâna pe jucătorul român ajuns liber de contract 

Farul Constanţa pregăteşte noul sezon competiţional, iar printre jucătorii care ar putea ajunge sub comanda lui Gică Hagi s-ar putea număra şi Gabi Iancu.

De fapt, ar fi vorba de o revenire a jucătorului român. Acesta s-a despărţit de Hermannstadt în urmă cu doar o zi şi ar putea ajunge din nou la gruparea dobrogeană.

Gabi Iancu este produs al Academiei ”Gheorghe Hagi”, acolo unde a făcut pasul spre prima echipă în 2010, pe când avea doar 16 ani.

În total, de-a lungul timpului, atacantul a adunat 111 meciuri sub comanda lui Hagi şi a livrat 42 de goluri şi 15 pase decisive.

În ultima perioadă, Iancu, ajuns la 30 de ani, a mai jucat în România la Hermannstadt şi FCU Craiova, iar acum este pe cale să facă din nou pasul la Farul.

În sezonul recent încheiat, atacantul a marcat cinci goluri şi a livrat două pase decisive în 33 de partide disputate pentru sibieni în Superligă.

În momentul de faţă, Gabi Iancu este cotat la 550.000 de euro, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Mesajul celor de la Hermannstadt despre Gabi Iancu

”Mulţumim, Gabi Iancu! Cu puţine momente în urmă, A.F.C.Hermannstadt şi atacantul Gabi Iancu au reziliat de comun acord înţelegerea contractuală. Vă aducem la cunoştinţă că acest fapt vine în urma iniţiativei fotbalistului.

Îi dorim mult succes în carieră!”, a fost mesajul transmis de Hermannstadt, despre despărţirea de Gabi Iancu.

Afla mai multe despre: farulgica hagigabi iancuhermannstadt 

viewscnt
Articole similare