Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ianis Hagi, transferul carierei după EURO. Românul semnează cu un club uriaş de pe continent: "E un record"

Ianis Hagi, transferul carierei după EURO. Românul semnează cu un club uriaş de pe continent: "E un record"galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Ianis Hagi a ajuns deja în Germania alături de naţionala României, în vederea participării la EURO 2024, iar după turneul final din această vară, mijlocaşul poate da o nouă lovitură în carieră.

Intră şi tu pe cel mai fresh canal de Facebook. Ştiri de ultimă oră, reacţii din lumea sportului şi informaţii proaspete direct pe telefonul tău

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Ianis Hagi nu traversează cele mai bune momente în cariera sa de jucător. După un sezon dezamăgitor în La Liga, la Deportivo Alaves, unde nu prea a prins minute, mijlocaşul se întoarce acum la clubul de care aparţine, Rangers.

Marea problemă este că şi scoţienii vor să renunţe la serviciile românului, dar Ianis Hagi poate da în această vară o lovitură importantă care i-ar relansa cariera. Conform presei din Turcia, fotbalistul în vârstă de 25 de ani s-ar afla pe lista de transferuri a lui Jose Mourinho la Fenerbahce.

Turcii scriu că Ianis Hagi are şanse mari să ajungă la Istanbul. De altfel, Victor Becali a recunoscut şi el că e posibilă această mutare.

"Întotdeauna Mourinho l-a plăcut pe Ianis Hagi. Întotdeauna l-a văzut ca pe un jucător de mare calitate. Sunt alegeri acum la Fenerbahce. După ce se liniştesc lucrurile, Mourinho se apucă şi el de treabă şi face lista de transferuri.

Nu putem să confirmăm acum că Ianis va ajunge la Fenerbahce, dar orice se poate întâmpla în viitorul apropiat. Mourinho va aduce jucători de peste 100 de milioane de euro. Acesta este bugetul record pe care Fener i-l pune la dispoziţie şi va aduce jucători foarte, foarte valoroşi" , a declarat Victor Becali pentru fanatik.ro.

  • 2 milioane de euro valorează Ianis Hagi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • 2 pase de gol a reuşit Ianis Hagi în cele 796 de minute jucate în La Liga, în sezonul recent încheiat

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare