Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, mişcat de prezenţa celor 5.000 de români la antrenamentul echipei naţionale din Germania: "Îţi dai seama ce emoţii ai?" | EXCLUSIV

MM Stoica, mişcat de prezenţa celor 5.000 de români la antrenamentul echipei naţionale din Germania: "Îţi dai seama ce emoţii ai?" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Peste 5.000 de suporteri români au asistat la primul antrenament al echipei naţionale efectuat în Germania, la Wurzburg, în pregătire pentru EURO 2024.

MM Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, a urmărit imaginile de la Wurzburg, de la primul antrenament al echipei naţionale a României din Germania. Oficialul campioanei României a ascultat reacţiile suporterilor prezenţi la Wurzburg, iar reacţiile celor peste 5.000 de suporteri "tricolori" l-au emoţionat.

MM Stoica: "Emoţiile sunt mai mari decât la meci"

"Îţi dai seama ce emoţii ai, ca jucător, când vin mii de oameni care vin să te vadă la antrenament, emoţiile sunt mai mari decât la meci. Măcar asta au românii din Diaspora, au treaba asta, să-şi reverse dragostea pentru ţară, pentru că românul e român.", a declarat MM Stoica, la emisiunea Sport Report.

Despre prima partidă a României la EURO 2024, împotriva Ucrainei, meci ce va avea loc pe data de 17 iunie, la Munchen, pe Allianz Arena, Mihai Stoica consideră că tricolorul românesc  într-un număr mai mare faţă de suporterii ucraineeni, în condiţiile în care ambele ţări au comunităţi numeroase stabilite în Bavaria, cât şi suporteri care se vor deplasa în mod special pentru a asista la debutul celor două echipe la Campionatul European.

"Cred că suntem mai mulţi noi, neutru poate să fie român, să cumpere în zona neutră", a mai spus Mihai Stoica.

"Tricolorii" vor sta la Wurzburg pe toată durata şederii lor la Campionatul European din Germania. Hotel Melchior Park este locaţia la care fotbaliştii echipei naţionale sunt cazaţi, un hotel de patru stele din Wurzburg.

Afla mai multe despre: mihai stoicamm stoicaeuro 2024echipa nationalaromaniawurzburgcampionatul european 

viewscnt
Articole similare