Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Fostul fotbalist de la Dinamo şi Universitatea Craiova, revenire în Superliga la o echipă importantă

OFICIAL | Fostul fotbalist de la Dinamo şi Universitatea Craiova, revenire în Superliga la o echipă importantă

Superliga

Comentarii

Antoni Ivanov, fostul fotbalist bulgar al unor formaţii precum FC Botoşani, Universitatea Craiova şi Dinamo, a revenit în Superliga după o perioadă petrecută în ţara sa natală, la Lokomotiv Sofia.

Antoni Ivanov îşi trece o nouă formaţie în CV, odată cu semnarea contractului cu FC Hermannstadt. Fotbalistul bulgar în vârstă de 28 de ani şi-a bifat a şasea echipă din Superliga, prin transferul său la FC Hermannstadt. Mijlocaşul venit de la Lokomotiv Sofia a fost prezentat de către noul său club pe reţelele de socializare şi va purta tricoul cu numărul 24, la formaţia din Sibiu.

Antoni Ivanov, o nouă echipă din Superliga pentru CV-ul său

"Bine ai venit la FCH, Antoni Ivanov! 

Antoni Ivanov este un mijlocaş central-defensiv din Bulgaria, în vârstă de 28 de ani, foarte cunoscut în ţara noastră pentru evoluţiile sale din cele 127 de meciuri în SuperLiga Romania pentru Gaz Metan Mediaş, Universitatea Craiova, F.C.Voluntari, Dinamo Bucureşti şi F.C.Botoşani. 

Pe C.V.-ul său se mai regăsesc echipe ca Ludogorets, CSKA Sofia, Akademik, Spartak Pleven, Sozopol, Montana, Septemvri Sofia şi Lokomotiv Sofia, unde în sezonul anterior a bifat 17 partide şi a înscris două goluri. Antoni este un fotbalist cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate şi a semnat cu A.F.C.Hermannstadt un contract valabil pentru următorul sezon cu drept de prelungire pentru încă unul. Antoni Ivanov va purta tricoul cu numărul 24 la FCH.", au transmis cei de la FC Hermannstadt.

La nivelul Superligii, Ivanov a bifat 127 de partide pentru cele cinci echipe la care a jucat. 

Afla mai multe despre: dinamouniversitatea craiovasuperligafc hermannstadtantoni ivanov 

viewscnt
Articole similare