Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Face spectacol, dar cedează". Edi Iordănescu l-a tăiat de pe lista pentru EURO 2024: "Vrea să se simtă rege în echipă" | EXCLUSIV

"Face spectacol, dar cedează". Edi Iordănescu l-a tăiat de pe lista pentru EURO 2024: "Vrea să se simtă rege în echipă" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu a fost nevoit să ia decizii dificile în privinţa lotului pentru EURO 2024, deşi numărul de fotbalişti de pe listă s-a mărit la 26. Printre cei ocoliţi s-a aflat şi Alexandru Mitriţă, iar Răzvan Lucescu l-a caracterizat pe atacantul Universităţii Craiova.

A vrut tratament special şi a ratat echipa naţională? "Are nevoie să simtă că e rege"

Imediat după ce Edi Iordănescu a anunţat convocările la echipa naţională a României pentru ultimele două partide de pregătire înaintea EURO 2024, reacţiile despre neconvocarea lui Alex Mitriţă au apărut. 

Părerile despre decizia selecţionerului au fost împărţite, cu nemulţumiri venite dinspre Oltenia, însă informaţii preţioase despre Alex Mitriţă au fost oferite de Răzvan Lucescu, cel care l-a antrenat la PAOK. 

Fotbalistul a jucat ultima dată pentru naţională în 2022, pe 4 iunie, într-un meci cu Muntenegru, apoi au apărut zvonurile despre disensiuni între Mitriţă şi Iordănescu. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pentru Orange Sport, antrenorul campion al Greciei, Răzvan Lucescu, a spus că Alex Mitriţă are nevoie de atenţie în cadrul unui grup, altfel cedează. 

"Nu vreau să intru în greşeala de a discuta decizia antrenorului. Mitriţă e un jucător superb, dezechilibrează, produce spectacol, dar el are nevoie să simtă că e rege într-o echipă, că toată lumea e în jurul lui. Când intră într-o echipă care are alte posibilităţi, nu e numărul 1 sau simte că trebuie să se lupte ca să intre ca titular, atunci cedează. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Eu am avut multe discuţii cu el pe tema asta la PAOK, mi-aş fi dorit să rămână acolo, dar el a fost sub formă de împrumut şi depindea de clubul din New York şi depindea de o clauză", a declarat Răzvan Lucescu, pentru Orange Sport.  

  • 18 meciuri şi 3 goluri sun cifrele lui Alex Mitriţă la echipa naţională
  • 39 de meciuri,16 goluri şi 14 pase decisive sunt reuşitele lui Mitriţă la Universitatea Craiova, în acest sezon. 

Afla mai multe despre: romania echipa nationalamitritamitrita romaniaedi iordanescu romania 

viewscnt
Articole similare