Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Swiatek a avut serios de tras pentru calificarea în 16-imi la Roland-Garros! Osaka a ţinut-o trei ore pe teren şi a avut minge de meci

Swiatek a avut serios de tras pentru calificarea în 16-imi la Roland-Garros! Osaka a ţinut-o trei ore pe teren şi a avut minge de meci

Tenis

Comentarii

Jucătoarea poloneză de tenis Iga Swiatek, liderul clasamentului WTA, s-a calificat miercuri în şaisprezecimile turneului de la Roland Garros, după ce a învins-o pe Naomi Osaka.

Iga Swiatek s-a calificat în 16-imi la Roland-Garros, cu victorie la Naomi Osaka

Iga Swiatek (22 de ani, locul 1 WTA), favorita numărul 1 a turneului de la Paris, a învins-o pe nipona Naomi Osaka (26 de ani, locul 134 WTA) în turul al doilea al tabloului principal de la Roland Garros. 

Swiatek a avut mult de luptat împotriva jucătoarei din Japonia, care a revenit pe terenul de tenis la începutul acestui an, după ce a devenit mamă. Într-un meci care a durat aproape trei ore, Naomi Osaka a avut minge de meci în setul al treilea, la scorul de 5-3, dar poloneza a salvat şi a reuşit să se impună în trei seturi, scor 7-6 (1), 1-6, 7-5.

În 16-imi, Iga Swiatek, deţinătoarea titlului la Roland Garros, o va înfrunta pe învingătoarea din meciul care se dispută între cehoaica Marie Bouzkova şi croata Jana Fett.

Afla mai multe despre: iga swiateknaomi osakaroland garros 

viewscnt
Articole similare