Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocieri de ultimă oră în Superliga! Antrenorul pregătit pentru noul sezon are contractul pe masă: "Pentru doi ani şi jumătate" | EXCLUSIV

Negocieri de ultimă oră în Superliga! Antrenorul pregătit pentru noul sezon are contractul pe masă: "Pentru doi ani şi jumătate" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

În această perioadă se negociază contractul unui antrenor care şi-a îndeplinit obiectivul în sezonul recent încheiat din Superliga. Conducerea s-a decis cu cine pe banca tehnică va aborda noul sezon.

Conducerea, anunţ despre antrenorul dorit: "Discuţia este pentru doi ani şi jumătate"

Dinamo şi FC Botoşani s-au salvat de la retrogradarea din Superliga, un eveniment susţinut de Superbet, însă ambele negociază în privinţa băncii tehnice. Deja, moldovenii s-au decis cu ce principal vor să facă uitat ultimul sezon din prima ligă. 

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Acţionarul Valeriu Iftime a dezvăluit că în aceste zile se negociază noul contract pentru Bogdan Andone, antrenorul de 49 de ani care a reuşit să regleze lucrurile din mers şi să o menţină pe FC Botoşani în Superliga. 

Tehnicianul are pe masă o propunere de prelungire a contractului cu doi ani şi jumătate, semn că cei din conducere vor ca Bogdan Andone să fie în fruntea proiectului gândit la echipa din Moldova. 

"Aseară am avut o discuţie cu Bogdan. Am avut mici detalii, care au rămas să fie puse la punct azi cu preşedintele şi asociatul meu. Discuţia este pentru doi ani şi jumătate", a declarat Valeriu Iftime pentru Orangesport.ro. 

Valeriu Iftime ridică nivelul salarial la FC Botoşani: "Cred că se duc la 9.000"

Conducătorul de la FC Botoşani vrea o nouă campanie de transferuri în această vară şi este pregătit să dea şi salarii de 9.000 de euro, peste plafonul impus în stagiunile trecute. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Sunt nişte discuţii. După ce semnăm cu ei (n.r. - cu stafful condus de Bogdan Andone), să vedem care sunt nevoile şi care sunt fotbaliştii la care să insistăm. N-am un buget anume de achiziţii, am zis că sunt capabil să plătesc nişte jucători pe nişte salarii la nivelul Ligii 1, fotbalişti care să vină la Botoşani şi să fie peste ce avem noi acum. Vreau să întăresc, dorinţa noastră e să întărim lotul, să nu mai avem problemele precum anul ăsta. 

Din câte ştiu eu, noi nu dădeam mai mult de 6-7.000 de euro salariu, dar acum cred că se duc la 9.000, că ăsta e nivelul şi mai mult nu poţi negocia. Anul trecut am interzis peste 6.000 de euro, pe vremea asta, dar acum în iarnă am fost la 6-8.000, dar ăsta e nivelul din Liga 1, foarte mare în opinia mea, dar nici nu poţi găsi fotbalişti buni români cu salarii de 4-5.000 de euro, care să vină la Botoşani", a mai spus acţionarul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: bogdan andonevaleriu iftimeantrenor fc botosanifc botosani superliga 

viewscnt
Articole similare