Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Florin Niţă, OUT de la Gaziantep! Portarul care a contribuit la salvarea echipei de la retrogradare şi-a încheiat contractul

OFICIAL | Florin Niţă, OUT de la Gaziantep! Portarul care a contribuit la salvarea echipei de la retrogradare şi-a încheiat contractul

Stranieri

Comentarii

Florin Niţă şi-a anunţat plecarea de la Gaziantep, după ce a apărat poarta formaţiei antrenate de Selcuk Inan în majoritatea partidelor din acest sezon al campionatului din Turcia.

Portarul român în vârstă de 36 de ani şi-a anunţat despărţirea în mod oficial de formaţia Gaziantep, la finalul unui sezon tensionat pentru formaţia antrenată de Selcuk Inan. 

Fostul portar al celor de la FCSB, ajuns pe final de carieră, a apărat în 34 de partide în acest sezon de Super Lig, la echipa la care sunt legimitaţi şi Deian Sorescu, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Gaziantep s-a impus în partida din ultima etapă împotriva celor de la Pendikspor, cu scorul de 1-0 şi s-a salvat de la retrogradarea în a doua ligă din Turcia. Florin Niţă şi-a anunţat plecarea de la Gaziantep prin intermediul unei postări pe reţelele de socializare.

Florin Niţă: "Am petrecut un sezon fantastic la Gaziantep"

"E momentul pentru mulţumiri! E momentul să spun: mulţumesc, Gaziantep!

Am petrecut un sezon fantastic la Gaziantep, am muncit, ne-am dăruit, ne-am încăpăţânat să credem în şansa noastră, iar la final ne-am atins obiectivul! Aşadar, vreau să le mulţumesc celor cu care am reuşit acest lucru împreună.

Le mulţumesc antrenorilor cu care am lucrat în acest sezon, Marius Şumudică, Selciuk Inan, Florin Tene şi Hakan Bolut. staff-ului medical, maseurilor, oamenilor din club, dar şi directorului sportiv şi preşedinţilor. Le mulţumesc colegilor pentru această călătorie minunată, cu urcuşuri şi coborâşuri, ca un roller coaster. Sunt mândru de ce am reuşit.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Iar la final, dar nu in ultimul rând, le mulţumesc din suflet fanilor Gaziantep, fără voi n-am fi reuşit nimic! Aţi fost magnifici! Aţi fost minunaţi! Aţi fost suporteri adevăraţi! Echipa vă merita, aşa cum şi voi meritaţi o echipă pe măsura dragostei voastre! Cu respect, Florin Niţă!", a transmis Florin Niţă, pe reţelele de socializare.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@florinnita01)

 

Afla mai multe despre: florin nitaturciagaziantep 

viewscnt
Articole similare