Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Afacerea de 1.200.000€ pregătită de Gigi Becali! Ce îşi doreşte patronul celor de la FCSB, în sezonul viitor

Afacerea de 1.200.000€ pregătită de Gigi Becali! Ce îşi doreşte patronul celor de la FCSB, în sezonul viitor

FCSB

Comentarii

Dinamo a supravieţuit şi barajului de menţinere/retrogradare din Superliga, iar "câinii roşii" speră să treacă peste sezonul dificil pe care l-au încheiat recent şi să-şi schimbe norocul din sezonul viitor.

Unul dintre susţinătorii celor de la Dinamo, în sezonul viitor, în mod indirect, este chiar patronul celor de la FCSB, Gigi Becali. Finanţatorul "roş-albaştrilor" are însă, un motiv neobişnuit pentru care îşi doreşte să o vadă pe Dinamo printre primele şase echipe ale campionatului, la finalul sezonului regular al stagiunii care va începe în vara acestui an.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dinamo a încheiat sezonul 2023-2024 pe un loc de baraj de menţinere în Superliga. Echipa antrenată de Zeljko Kopic a înfruntat în dublă manşă formaţia din play-off-ul ligii secunde, Csikszereda Miercurea Ciuc, echipă pe care a reuşit să o învingă în turul disputat pe Arena Naţională. 

Becali îşi doreşte ca marea rivală a celor de la FCSB să intre în play-off, în sezonul viitor, pentru a putea încasa după estimările sale, aproximativ 600.000 de euro în plus faţă de banii pe care i-ar încasa dacă cele două echipe nu ar mai disputa încă un meci direct după înjumătăţirea punctelor. Latifundiarul din Pipera le-a oferit sfaturi dinamoviştilor, pentru a avea şanse reale la play-off.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Gigi Becali: "Mă bucur că a rămas Dinamo în prima ligă"

"Eu mă bucur că a rămas Dinamo în prima ligă, câştig bani din bilete. Sper să intre şi în play-off, câştig 1.2 milioane în două meciuri. Dinamo poate ajunge în play-off dacă cumpără jucători de 6 sau 7 milioane. Dacă îi ia, trebuie să-i ia cu cap. Că poţi să dai 1 milion şi să nu funcţioneze prea bine. Cu un milion iei un jucător bun, de Liga 1", a spus Gigi Becali, la ProSport.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbsuperligadinamoplay-offliga 2 

viewscnt
Articole similare